NO HITS píše:Třeba poslední rok 90% cesty/nádrže jedu cestu do práce a zpět, pořád stejná trasa a až na výjimky i stejný tempo, tankuju typ paliva - stejná čerpací stanice - stejný stojan i když to někdy znamená že čekám dýl než jiní, tankování zapisuju přesně tak jak je na dokladu i včetně podmínek, vždy plná nádrž. Řekl bych že je to dost přesný oproti jiným lidem co to sledují...
Dělám to úplně stejně jako ty, poslední roky tankuju výhradně u EO N95 obyč. + VIF, krátké i dlouhé jízdy a spotřeba na celou nádrž (nádrž na 70 dotankovávám kolem 50 litrů doplna) mi tak porůznu kolísá v rozmezí půl litru, někdy i víc. Proto dokážu napsat, že na průměrnou spotřebu má vliv vícero faktorů, nejen benzín samotný. Shodou okolností jsem minule natankoval N95 u Benziny a ecce - spotřeba zrazu o šest deci míň, ale netroufal bych si říct, že by to palivo bylo třeba lepčí než EO.
NO HITS píše:...a pak přijde nějakej inteligent kterej nemá v ruce nic hmatatelnýho a má tu drzost napsat "hmm takže to jsou jen domněnky", tak nevím jak přesněji bych to měl v nelaboratorních podmínkách při běžným sledování auta víc sledovat, nemám rád arogantní lidi co maji nutkání vše vyvrátit aniž by se pokusili vyvratit to co říkám...
Leforta znám už několik let osobně. Je to chytrej a moc prima kluk, rozhodně ne konfliktní typ, naopak spíš mírnej a o věcech dokáže přemejšlet a auta ho fakt baví. Nejen proto si myslím, že tvůj kategorický odsudek si nezaslouží. Já bych si o tobě taky nedovolil napsat, žes sežral všechnu moudrost. Na vyvracení prakticky všeho jsou tu na fóru jiní. A tedy prosím, nenech zlost cloumat svým majestátem a mír v duši! Díky a buďmež rádi, že je tu konečně jaro!