Tak jsem čtvrt roku testoval kombinaci
Natural 95 (Tank ONO) + booster
BiTECH 1-C6-951.
Období cca 3,5 měsíce vypadalo takto:

Cca stejný období v minulým roce s OMV MM100:
(období 3 měsíce před bishopem jsem použít nemohl, protože tam odešla lambda a pak termostat takže se tam blížila průměrná spotřeba k 10 litrům a bylo to tak nepoužitelný díky závadám.Spotřeba vychází nižší o cca 0,7L / 100km. Cenové srovnání orientační, protože ceny benzínu lítaly za ten rok jak splašený, aktuální cena na Tank ONO je 33,90 Kč/L tj včetně aditiva 34,01 Kč/L , u OMV jsem tento týden tankoval včetně zákaznické slevy 3Kč/L za 39,90 Kč/L (bez slevy je to 9Kč/litr rozdíl a -nesmysl). To je při tankování "plné" nádrže řekněme 60L úspora 360Kč + nižší spotřeba, takže se dá říct, že se dá očekávat cca 400Kč úspora na nádrži, pokud by to chtěl někdo až takto počítat.
Akce u OMV platí di 31.12.2022 , takže od novýho roku se zase vracím ke kombinaci 95 (Tank ONO) + booster BiTECH 1-C6-951
====================================================================================
Co se týká přísady
406-G resp
906-GDC, na Mazdě jsem žádný rozdíl nepoznal, takže předpokládám že když někdo používá lacinej kaufland olej nebo nějáký mizerně aditivovaný oleje, tak v kombinaci s tímto aditivem to může fungovat dobře, ale s Ravenolem VST, kterej je už tak napěchovanej aditivama, rozdíl není znatelný. U i30 jsem to zatím neaplikoval, teď jde po 2 letech na výměnu oleje (otec na to trochu zapomněl), tak jak bude potřeba dolít, tak zkusíme aplikovat a uvidíme