Před pár dní jsem mluvil s prodejcem co očekává 1 ks toho "autíčka" a říkal že prodejná cena je cca 900 ale že na to se.ou a prodají to za 1,1 mega. Jeho cena bude klesat hooodně pomalu.

Moderátor: Colommbo
nuz, za 4r na zapade eu nekupis vobec nove auto so spalovakom..................lefort píše:Beru to tak, že je to poslední nový auto, co si asi koupím. Nic takovýho pravděpodobně už nikdy nevznikne.
Díky Jirko, příjemně mne překvapuje, že se Ti to auto vlastně zamlouváColommbo píše:lefort: Tož jsem něco málo shlédl a trochu poopravuju svůj názor - ač to pro (už) klidnější řidiče (jako su já) není ta správná krevní/benzínová skupina, bude to hodně dobrý auto. A protože jich bude jak šafránu, udělals moc dobře, žes do něj šel, Toníku. Nemám co závidět a o to víc ti to přeju.
Je to tak, kamos se rozmyslel moc dlouho a ted shani po cele Evropelefort píše:Někdy vám o tom nákupu povím na srazu (snad). Fakt nejspíš poslední auto, co šlo v ČR objednat. Původně se počítalo s 25ks, ale nakonec jich bude asi 135 a na spoustu lidí se nedostalo a už asi nedostane. Češi to jezdí kupovat i do Rakouska a Polska.Colommbo píše:No ty kokso!lefort píše:...A čirou náhodou se mi podařilo dostat k poslednímu kusu v ČR, už mám zaplacenou zálohu...Pěkně, ku*va, pěkně...!
Pane, když jsem s Liborem v jiném vlákně prohodil "pár víc slov" o autech jisté japan značky, tak si se vyjádřil že jsme se odebrati měli na jiná místa. Ale co se dívám, tak Ty pro pochválení svého (ano pěkného, a asi i vzácného) Medvíděte taky nejdeš daleko....Colommbo píše:A víš, že jo, Toníku...? Modří už dlouho vědí, že nejsem žádnej závodník a mám v oblibě a pro mou potřebu, k nimž jsem se projezdil a prostárl, spíš větší auta s většími příjemnými a nezáludnými motory s dostatečným výkonem, zadním náhonem a manuálem....
A to byla uzavřená trať, nebo jste tak jeli za normálního provozu?Pedro píše:Realny provoz...
Pisu o Beroun, Nizbor, Roztoky, Zbecno, Unhošť...
A srandu jsem si s Octou nedělal.
123-321.
A to nejsem priznivec Vagin. Jen porovnávám kus jako kus.
Obe vozidla jsou mi u pitchy.
Jo a kdysi mi tam svezl MISTR v Sunny grt.. To byl ale mazec. Ja za nim v e 46 M3.
Ani jsem si neprd..., no když jsem pak videl, co s Gtr dokáže...
A to to tam mam hodně najety. I moto.
Ja mu pak nestíhal s M3 na jeho firemni Oc 2 rs.
Podotykam, ze to bylo v době, před moji nehodou. Takže prah opatrnosti, byl jinde.