nechapem v com horsi. pre mnoho ludi je auto <100k "trapas", no nezaskodilo by vratit sa dole na zem.
s105 45k, spotreba, hluk, olovo, emisie, deformacne zony.. toto bolo lepsie?
LPG X-CESS VST MOBIL SUPER 3000 X1 Eurol Engine Oil Treat LQ-Molygen TOTAL INEO 0W30
Problémem nicméně není jen růst cen. Zároveň s ním totiž došlo také na výměnu motorů, jenž nyní sice splňují emisní normu Euro 6D-Full, ovšem jde vždy o tříválce. Ten základní litrový navíc teď produkuje jen 67 koní....To je ten horší motor. Sandero Stepway tak používá přeplňovanou verzi litrové jednotky naladěnou na 90 koní, za které dáte minimálně 304 900 Kč....A to ta vyšsí cena.
Jo, a ta "stopětka" měla o půl tuny míň.
Vždyť ať si každý koupí co chce, já jen, že ne každý si to ale umí spočítat všechno, a celé!
Řečeno slovy klasika - spočítaný to bylo dobře, falíruje v tom akorát to násobení
ok, porovnal som s 1mpi, tsi.
krutaky rovnake a dacka vyssi vykon. vag 1.0mpi ma 60k...
s105 je lahsia od sandera o 170 kg, deformacne zony-nohy posadky.
LPG X-CESS VST MOBIL SUPER 3000 X1 Eurol Engine Oil Treat LQ-Molygen TOTAL INEO 0W30
Kdo by náhodou chtěl moji Toyotu Camry, prodávám ji https://auto.bazos.cz/inzerat/130645487 ... v-2002.php, už ji nepotřebuji. Ceny se nelekněte, zkouším, něco stála i s údržbou, první majitel byl prase a auto mu hlavně sloužilo. Byla z Prahy, parkovala u hospody tak to občas po zavíračce schytala. Já ji pořídil na dva roky než dodělám garáž (pořád není ale snad už letos), kosmetiku jsem neřešil neboť měla parkovat u řadové garáže a nechtěl jsem provokovat. Pořád s ní budu jezdit, šetřit Explorera ale jako náhrada za něj je pro mne malá. Takže pro členy fóra Oleje.cz a Toyota výrazná sleva. Nespěchám ale už jsem se rozhodl a tak ať to tam visí, občas na bazoši slevím. Každé auto má svého kupce, je to jen otázka rozumné dohody.
Ford Explorer V6 4.0 lpg 1998, Shell HU 5W-30 SL ATF MaxLife Toyota SiennaV6 3,5 2007 Rowe RS 0W-40 ATF MaxLife Ford Maverick 2,3i 2004 MaxLife 10W-40
Už delší dobu pozoruju, že politika (ano, není to ekologie, je to politika) se se*e téměř do všeho. Tady se bavíme o automobilech, poslední rok je zářným případem medicína...