Pánové to je věc

Chytl jsem se s ním sice ve vlákně Koncerňák, ale dám to sem....
Včera se sem zas vyblil "pan" Luboš Albrecht - čížek co se odstěhoval do Rakouska a myslí si že tím mu patří svět. Prezentoval se tu jako riml, nr.on, jasno, možná i jinak, a teď naposledy jako
chobot. Bo měl zas záchvat, tak jsem ho odregistroval. Během 5-ti minut se zkusil zaregistrovat znovu, jenže než stihl něco napsat, já stihl ho odhlásit. A asi jsem ho tím konečně řádně nasral

páč měl potřebu se vyzvracet na info mail e-shopu.... Stojí to za to
Ty vylizanej z kurvy synu,scheiß Tscheche,prispevky nesmazes ale pristup zablokujes,protoze nesneses aby vsichni cetli,jak jsi omezeny!
Tebe musela matka potratit na chodniku,kdyz stala frontu na banany.Znas vubec sveho otce,bastarde?Upadl jsi na hlavicku a od te doby lecis sve komplexy na pochybnem,tebou zalozenem webu,kde nepripoustis nic jineho,nez svoji „pravdu“ a nabizis predrazene zbozi,podvodniku.Vsak jsem stacil s mnoha lidma vymenit hodne SZ a divil by ses,co si o tobe vlastne mysli,jak o tobe mluvi.Kdybys to vedel,zrusis svuj Web a zahrabes se v hnoji.
So ein Arschloch wie dich gibt’s nicht noch einmal!!!
Pojdi v ty tve Republik ,protoze jinde nez v CR nemaj hovada jako ty sanci!
Prave takovi delaj u vas zakony nad kteryma se ted muzes posrat,blbecku.
Jsi proste stupidni ,ignorantni jelito,ktere se uzavira pouze do sve ulity a z venci odepira cokoliv jineho,noveho prijmout.
Jdi do Heisel,vylepance a mysli si,jak jsi na Foru za uznavanou „Kapacitu“

Je to frajer co

I takový tu občas jsou.... Ale má smůlu, mě ON neurazí. Je mi k smíchu - Luboš Albrecht....