Pedro píše:Jarku, byl jsem zastáncem jistot....
Ano. DePec jistota je. A jezdit s trolejbusem mě furt baví. Ale je pravda že už nejezdím pořád, bo už kancelářskej

A zaplacený to je. Jakžtakž

Pedro píše:Jarku, byl jsem zastáncem jistot....
Jerry3 píše:To, o čem píšu já, je "konstrukce z výroby", žádný bastl. K těm obroučkám ony dva filtry přímo patří, dioptrický "vnitřek" se samozřejmě dělá na zakázku.
Pedro píše:A muj bus, stale jezdi. Rv 2001. Motor Cursor 7,8 195kw 4q,dlouhy zadek. Ted ma pry 800tkm. Ma ho nejaky manik na nocnich.
Pitris JUNIOR píše:...Jinak byl jsem v kurzu na instruktora podnikové autoškoly na B...
Colommbo píše:Pitris JUNIOR píše:...Jinak byl jsem v kurzu na instruktora podnikové autoškoly na B...
Peťo, upřímně a nic ve zlém - instruktor (podnikové) autoškoly na B v kolika - ve dvaadvaceti...? Kolik toho asi tak máš sám odježděného...? Asi si některý věci představuju/myslím jinak, než v životě jsou, ale tohle nějak nedávám, sorry jako...
Colommbo píše:Ty brďo, už pětadvacet...? To je strašný, jak to letí, mám takový (velmi) mlhavý dojem, že na jednom srazu, kdes taky byl, se hovořilo o tom, že je ti osmnáct, Peťo... A tož se omlouvám. A asi jo, asi budeš mít pravdu, i s tou technikou v učebnách.
Pitris píše: Svět jednou na tu ekologii chcípne
Pitris JUNIOR píše:....sice stale spatny, ale mnohem lepsi
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník