Nový VIF

Diskuze o palivech

Moderátor: Colommbo

Odpovědět
johny

Nový VIF

Příspěvek od johny »

Zdravim,

neviděl už někdo nový VIF? Na stránkách výrobce uvádí v aktualitách toto.. "Výrobek SUPER DIESEL ADITIV 0,5 lt bude od července 2010 s novým potiskem a vylepšeným obsahem, který je přizpůsoben zvýšenému podílu biosložek v naftě."

Nikde zatím nemůžu nic najít a už je to měsíc, co by mohl být na trhu, pokud je ta zpráva opravdu aktuální :?
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

auto štangl včera jsem ho bral
johny

Příspěvek od johny »

Mám pouze možnost podívat se na web stránky auto štangl a tam je obrázek starého VIFu mi přijde. Nebyl by odkaz na nový i s foto, ať člověk ví jak vypadá i nový potisk? A jestli někdo máte už zkušenost s novým VIFem, dejte vědět díky..
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

johny to je takovej problém zadat do vyhledavače vis super diesel aditiv?
potisk je podobný tomu starému,akorát obal je zmenšen na 0,5l

http://www.zbozi.cz/items?q=vif+super+d ... &maxPrice=
johny

Příspěvek od johny »

Tohle je moc pěkný, ale co to najde je VIF, který už mám doma aspoň od dubna 2010 s přesně tímlhe potiskem a 0,5l. Šlo mi o to, že tam píšou o novince z července 2010. Tak bych čekal úplně něco nového, ale na netu je spíš produkt, který je nový od července 2009 možná. Ten 2010 už by měla být asi 3. generace VIFu. Takže nic úplně novýho neni, pokud to dobře chápu..
Tirika

Příspěvek od Tirika »

Včera zakoupeno u Štangla, plněno 22.7.2010, obal se barevně liší od předchozí generace - je spíše žluto zlatý a je na něm červený nápis "aditiv nové generace" - předchozí obal byl myslím zeleno černý..
Demo
Příspěvky: 609
Registrován: pon úno 25, 2008 13:17
Bydliště: Brno

Příspěvek od Demo »

johny

Příspěvek od johny »

Demo, to ještě není ten nový...oleje.cz nemaj nový obrazky zatím. Jinak díky na info Tirika. Já jsem nový obal viděl snad i v magazínu.. http://www.petrol.cz/magazin/pm042010.asp?menu=0311
Je to už číslo 4/2010, který vyšel na webu teď v září. Je tam fakt malý obrázek v jedné reklamě a tam vypadá ta plechovka, tříbarevně (světle modro, bílo, žlutá) myslím.
A teď ještě jak se asi změnil ten obsah, čeho pak tam dali opět víc proti biosložkám?
Hunter
Příspěvky: 117
Registrován: pát kvě 04, 2007 12:04

Příspěvek od Hunter »

Jak tak koukám, tak to, co se prodava jako VIF, tak prodava i SHERON - jednak to uvadi na webu, ze to je vitezem testu (tam ale je vitezem VIF) a jednak na obau je vyrobce VIF. Zajimave. Takze zaver - pokud nekdo nahodou nemuze prave sehnat VIF, staci asi koupit SHERON Super Diesel aditiv, da se to sehnat i v 1lt baleni, takze i vyhodneji. Jinak VIF da sehnat take napr. v 5lt a 10lt kanystrech.
Odpovědět