nafta v mrazáku -18 °C

Diskuze o palivech

Moderátor: Colommbo

Odpovědět
sláva 42

nafta v mrazáku -18 °C

Příspěvek od sláva 42 »

VYSKOUŠEL SEM VZOREK NAFTY CO MI V NEDĚLI RÁNO " ZATUHLA" ale byla v pohodě,byla v mrazáku přes noc -18°C,BYLA KRÁSNĚ TEKUTÁ, URČITĚ MI TO ZATUHLO VE FILTRU,I KDYŽ BYL MĚNĚNÝ NA JAŘE,PŘI VÝMĚNĚ OLEJE, MOŽNÁ STAČILO POLÍT TĚLESO FILTRU TEPLOU VODOU,JINAK PARKUJU V GARÁŽI. KYŽ SEM POVOLIL UZÁVĚR NÁDRŽE, TAK TO ZASYČELO, JAK SE SROVNALY TLAKY.PRVNĚ SEM SI MYSLEL, ŽE MI ŠPATNĚ ŽHAVÍ SVÍČKY,ALE TÍM TO NENÍ,NĚJAKÝ ROZUMY SEM NAČERPAL TAKY Z NOVÝHO AUTODIESLU, JE TAM O TOM PĚKNEJ ČLÁNEK.
JINAK MUSÍM PŘIZNAT ŽE TAHKLE NAFTA BYLA 50/50 BENZINA-OBYČ.+ NO NAME+TROCHU VIF-ADITIV, JINAK FAKT STŘÍDÁM SHELL-BENZINU+ "O"MV, VĚTŠINOU BERU PLNOU, TOHLEMĚ PĚKNĚ VYTRESTALO,POUČENÍ PRO VŠECHNY, HOVNO UŠETŘÍTE A JEN PAKÁRNA.

SHRNUTÍ: NEDĚLE V HAJZLU,PĚŠKY NA POHOTOVOST, PĚŠKY K SHELL PRO 10 L, HODNĚ PRACNÉ TLAČENÍ nissana do garáže,fakt sem si užil,o vybitý baterce ani nemluvím,sem fakt pako excelentní. jinak vám přeju pěkný svátky a hodně zdraví všem, až na profíka v zelený PRIMEŘE,CO SE DNESKA NECHTĚL NECHAT PŘEDJET, MÁM 2,2 DI- RADŠI SEM ZVOLNIL,VYPADALO TO, ŽE BYRADŠI ROZTRHL MOTOR, NEŽ TAKOVOU POTUPU,JEL SEM ZROVNA NA HŘBITOV,FAKT DOBRÝ. snad to někoho pobavlo. toto vše je pravda, sláva 42. ZDAR.
bjukemen
Příspěvky: 4867
Registrován: sob bře 29, 2008 17:09

Příspěvek od bjukemen »

...no vidiš a mne tiež zamrzla zimna (skor letna)ˇvo fiate tempra TD som sa dačo nasmial naštastie tam mam 100AH baterku tak sa mi podarilo zajsť cez štarter na parkovisko...neviem kde to zamrzlo ale pol cesty do prace som zašiel t.j. asi 1 km

ps: sláva 42 pošli nejaky kontakt chcel by som sa niečo opytať ohladommotora 2.2Di až by to bolo možne
Matěj
Příspěvky: 180
Registrován: čtv zář 22, 2005 11:46

Příspěvek od Matěj »

Slávo, taky bych potřeboval poradit.
Mám P12 2,2 Di a rád bych vyměnil palivový jako ty, za boha nemůžu přijít na to jak se k filtru dostanu a jak filtr vyndám ven.

Dík
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Matěj píše:Slávo, taky bych potřeboval poradit.
Mám P12 2,2 Di a rád bych vyměnil palivový jako ty, za boha nemůžu přijít na to jak se k filtru dostanu a jak filtr vyndám ven.

Dík


MRKNI NA WWW.NISSAN CLUB.CZ NAJDEŠ TAM VŠECHNO,DÍLY OBJ. U WWW.AUTO MATEJCEK.CZ, SLÁVA
modelář

Příspěvek od modelář »

Auto Matějček bere díly hlavně z Polska. Mají sice super ceny, jsou ochotní, ovšem před kvalitou dílů považuji za nutné důrazně varovat!
Odpovědět