Díky za info.
Moderátor: Colommbo
Anonymous píše:Aha tak koukám, že známí nebudou, ale proč si z toho rovnou dělat pr.el chlapi![]()
![]()
Znáte ty oleje, máte zkušenost nebo o nich víte něco ze zemí, kde jsou už na trhu?
Já jen ze zvědavosti nakoukl i za hranice k soudruhům z eN-Dé-eR a hledím, že tam stojí Millerovy oleje o cca čtvrtinu méně počítaje Ojro za 28...NanoBot píše:...tak tak, já si taky kupuji jenom oleje s nanoboty. Jiné už nechci... ...jedině, že by Millers Oils taky začal přidávat nanoboty do svých olejů a to rovnou ve formě trinanobotů nebo alespoň dinanobotů.
Prosím nesrovnávat s politikyNanoBot píše:...ale vy jakožto představitel Millers Oils nemůžete mít, v žádném případe nestranný názor. Topolánek bude vždy tvrdit, že jeho politika je správná, Paroubek, KSČ, Lidovci, Zelení totéž (přitom to může být úplně opačný postoj). Z toho vyplývá, že jakožto zaujatý nemůže mít nikdo z principu objekivní názor!
Jenom my - NanoBoti![]()
Tak se konstuktivně zeptám, proč jsou ceny na našem trhu nastaveny tak vysoko v porovnáni s jinými trhy. Jeno mi to netvrďte že tolik stojí překlad do češtiny.Wolodyjowski píše:Já jen ze zvědavosti nakoukl i za hranice k soudruhům z eN-Dé-eR a hledím, že tam stojí Millerovy oleje o cca čtvrtinu méně počítaje Ojro za 28...NanoBot píše:...tak tak, já si taky kupuji jenom oleje s nanoboty. Jiné už nechci... ...jedině, že by Millers Oils taky začal přidávat nanoboty do svých olejů a to rovnou ve formě trinanobotů nebo alespoň dinanobotů.
Prostě zase českej dvoreček, no...Proto nejspíš ti nanoboti.
Naše ántréWolodyjowski píše:vaše ántré "nevíte někdo něco o olejích Millers Oils" se vám trošku vymklo z rukou![]()
Některé názory se mohou zdát trošku "mimo", ale určitě máme právo na jejich vyslovení. To, pokud pan "nanobot" použije formu humoru a nadsázky, je potřeba se nad to trošku povznést...
Nezaregistroval jsem žádné nevyvratitelné technické argumenty ani od vás zde, ani na českém webu miller.cz, mj. jste ani nekomentoval můj poznatek s cca o 25 % vyšší ceně Millerových olejů v Česku ve srovnání s Německem.
Tak nazdááár, sokolíci!