Ja by som veril Zajdovi. Ak ale cisto teoreticky nemá pravdu, asi by bolo na mieste uistit sa , ci to má naozaj najazdené tolko co bolo uvedené. Totiž ak vyssie spomínaný servisák tvrdí, že rozvod je tu na životnost motora, potom mám miernu obavu o pravdivosti tohto udaja. Ono dá sa predpokladať, že zvysok auta na tom može byt podobne. A to by sa Skippimu asi nepáčilo.
No dufam, že sa mýlim. Nakoniec auto som ani nevidel, tak co tu mudrujem, že...

Ale k veci - Pitris sice nasiel nejaké tie sady, ale uprimne Jakoparts...no - je to "prebalovac". Lepsiu dôveru by som mal k výrobcovi. Keby aspon INA alebo tak niečo. Dam sem jeden link. Ono to tam sice nejako nefunguje ( aspon teda mne v prehliadaci to trochu blbne), asi bude najlepšie im napísať maila , resp. taký ten poptávkový formulár, ale skusil by som práve u nich.
Dávnejšie som zistil, že maju fakt všeličo práve na japoncov, co iní nie. Dokonca mali aj specialny katalog s názvom "Rozšíření pro japonské vozy". A sami u dielov uvadzali kategoriu - ci ide o originál, OEM prípadne len OE alebo aftermarket - proste taký rebríček kvality. Aspon sa poradit.
Inak ten jakoparts nemusí byt nutne problém, len su to také "kindervajcia" - kludne tam može byt tá prebalená čína, ale kludne aj OEM diel.
http://web.archive.org/web/201310011715 ... th=1037523