jak si zlepšit naftu sám

Diskuze o palivech

Moderátor: Colommbo

Odpovědět
Jerry3
Příspěvky: 10755
Registrován: úte říj 18, 2005 19:58
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jerry3 »

Jen drobná poznámka a navíc dotaz: Pokud se nemýlím, tak řeč šla nikoli o přídavku "motorového" oleje, ale oleje pro dvoutaktní motory. A právě u toho bych předpokládal, že v dieselovém motoru zcela bez problémů shoří.
Co se týče "bezaromatiku", tak navzdory svému dlouholetému kutilství, tedy i používání nejrůznějších ředitel, opravdu netuším, o jaké z těch komerčně běžně dostupných jde. A silně pochybuji, že když přijdu do prodejny barvy-laky, tak mi někdo pod tímto názvem prodá to "správné". Tak o co tedy vlastně jde? S6006, S6001 či něco jiného?
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Jerry3
Příspěvky: 10755
Registrován: úte říj 18, 2005 19:58
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jerry3 »

OK, díky! Tedy se nejedná přímo o S6006, ale o něco ještě trochu jiného. A bez mučení se přiznám, že jsem si ho v drogerii nikdy nevšiml, možná proto, že jsem na žádné barvě nečetl doporučení ohledně ředění právě tímto přípravkem...
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Pan Auersvald nemůže jít proti zájmům svých klientů :lol: :lol: :lol:

Česká obchodní inspekce

ŠKODA AUTO a.s.

BENZINA a.s.

ČEPRO a.s.

Shell Czech Republic a.s.

KM-PRONA a.s.

OMV Česká republika, s.r.o.

PARAMO, a.s.

ADW plus, s.r.o.

KARIMPEX, a.s.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Když Vám nabízí někdo litr něčeho (se schválením z UPMAS) za 400 kaček , tak nevybádejte nad něčím lepším za padesátku :lol: :lol: :lol: :lol:
stunik
Příspěvky: 8
Registrován: pon říj 08, 2007 8:32
Bydliště: Chrudim

Příspěvek od stunik »

Anonymous píše:Na diskuzi upmas.cz na můj dotaz proč to s Bezaromatikem tak jede mě bylo odpovězeno , abych dodal přesnější údaje. Odeslal jsem podrobnější popis měření výkonů a ekonomický rozborek a do diskuze jsem již nebyl připuštěn. Ani můj elaborátek nebyl zveřejněn. Zanedlouho byla diskuze ukončena. Někomu tyto informace pravděpodobně hodně vadí. Zdravím pány profesory z Upmasu.
sazin


Sazine, tak ten elaborát hoď sem. My ho oceníme. :D Jinak moje zkušenost s UPMASEM viz.níže.
stunik
Příspěvky: 8
Registrován: pon říj 08, 2007 8:32
Bydliště: Chrudim

Příspěvek od stunik »

Kluci a jak tedy to dávkování? Hoďte zkušenosti. M2T ano nebo ne?
ombre

Příspěvek od ombre »

Jerry3 píše:OK, díky! Tedy se nejedná přímo o S6006, ale o něco ještě trochu jiného. A bez mučení se přiznám, že jsem si ho v drogerii nikdy nevšiml, možná proto, že jsem na žádné barvě nečetl doporučení ohledně ředění právě tímto přípravkem...
Lze si ho snadno nevšimnout. Sice jsem jej nepotřeboval na takové psí kusy, jaké se tu uvádějí, ale na barvu od balakomu. Nikde v drogerii, ani v barvách a lacích jsem ho nesehnal, jen přes eshop.
ka-spel
Příspěvky: 1092
Registrován: úte lis 07, 2006 22:51
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Jerry3 píše:Jen drobná poznámka a navíc dotaz: Pokud se nemýlím, tak řeč šla nikoli o přídavku "motorového" oleje, ale oleje pro dvoutaktní motory. A právě u toho bych předpokládal, že v dieselovém motoru zcela bez problémů shoří.
To se často diskutuje na motortalk.de, kde je přidávání kvalitního syntetického 2T oleje doporučováno.
byloObrázek
je Obrázek
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

S tím ředidlem jsem se poprvé setkal v Itálii na závodech do vrchu.Jezdili tam třídu turbodýzlů a viděl jsem mechanika jak něco lije do kanystru. Večer jsem prozkoumal popelnici a hned v pondělí jsem koupil v supermarketu to samé. Po přidání do nádrže jela Avie jako zběsilá.Poprvé jsem ve stoupání předjel kamoše s Karosami. Taky tomu nechtěli věřit.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

aj zetór nato jede líp vo jednu rychlosť
Dartanion

Bezaromatik

Příspěvek od Dartanion »

Pánové jaký je tedy skutečný poměr pro míchání?! Na začátku se píše 1:400 a později 1:40. Je v tom podstatný rozdíl! Díky za info.
Brembo

Příspěvek od Brembo »

Tiez sa neudava aky synteticky 2T olej. Ci do zahranej techniky,motocykla alebo skutra. Pritom je to podstatny rozdiel v kvalite spalovania. 2T olej by som este mozno pridal ale riedidlo? Za liter riedidla 60 tisic nedam. Tolko totiz staji vstrekovacie cerpadlo. A ked to ide na tu zazracnu brecku ako sarkan,nemyslite,ze si skratite zivotnost motora?
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Brembo píše:Tiez sa neudava aky synteticky 2T olej. Ci do zahranej techniky,motocykla alebo skutra. Pritom je to podstatny rozdiel v kvalite spalovania. 2T olej by som este mozno pridal ale riedidlo? Za liter riedidla 60 tisic nedam. Tolko totiz staji vstrekovacie cerpadlo. A ked to ide na tu zazracnu brecku ako sarkan,nemyslite,ze si skratite zivotnost motora?
1) jakýkoli mimo M2T, nejlépe turbínový
2)životnost NEzkrátíte
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Co to dávkování jak se tu všichni ptají?! Sem s ním!
Odpovědět