Humor :-)

Další nezařaditelná témata

Moderátor: Colommbo

Odpovědět
skodovkar
Příspěvky: 6272
Registrován: pon pro 29, 2008 16:40

Příspěvek od skodovkar »

Tohle je původně tvůj text? Tak to je opravdu ubohé kopírování, pokud bys měl zájem o žalobu na porušení autorských práv, tak se ozvi hodím ti link :lol: A jak jsem psal výše, tak nezpochybňuji nijak ten olej, jenom preferuji opravdu stručné a strohé informace.
modelář

Příspěvek od modelář »

Pěkně jsi to napsal, Alfi! :wink: Problém je ovšem v tom, že dnes je v té záplavě krásných slov a velkolepých slibů stále obtížnější oddělit zrno do plev. Jakoby slova už začínala postrádat svůj význam a výpovědní hodnotu... :x
Uživatelský avatar
Pitris
Site Admin
Příspěvky: 27404
Registrován: úte čer 24, 2008 18:00
Bydliště: Brno

Příspěvek od Pitris »

Alfi, pokud je to Tvá "slohová práce", tak nejeden konkurenční e-shop "ji používá".....
A celkem s Tebou souhlasím - technologie SuperSyn "má něco do sebe", ale modelář má pravdu v tom, (pokud to tak myslel), že podobně květnatý text se objevuje i u jiných olejů, a člověk věci neznalý potom neví, co je pravda, a co není.
modelář

Příspěvek od modelář »

Jo, přesně tak jsem to myslel!
Demo
Příspěvky: 609
Registrován: pon úno 25, 2008 13:17
Bydliště: Brno

Příspěvek od Demo »

mipesa
Příspěvky: 763
Registrován: čtv srp 28, 2008 20:39

Příspěvek od mipesa »

Tak chlapci zase sem něco přidám.23.12. jsem vypomáhal kolegovi na osobákách.Jedna paní přijela s Fabkou I, že jí prý nesvítí brzdová světla.Ještě před tím jsem švagrové měnil žárovku na Fabce I u zadního světla, je tam dvouvláknovka vyosená z bajonetu 4/21 W, na tom by nebylo nic divného.Tak jsem se jal započít práci a začal rozdělávat tapec v zadu a vyndal jednu dvouvláknovku, podle oka jí nic nebylo, tak jsem vyndal i druhou, obě jsem je píchnul na zkoušečku a hle obě svítily tak jak měli, poprosil jsem kolegu, aby mi šlápnul na brzd.pedál, abych si změřil přívody napětí - nic.Divné bylo to, že svítila třetí lampa na zad.dvřích, to už zavánělo problémem, tak jsem šel z alibismu do pojistek, vše OK.Zavolal jsem kolegu, že jsem z toho zmatenej, že dáme hlavy do hromady.Udělal to samé, co já - a nic.Měřil, rozdělával, kroutil hlavou a zavolal svého švagra, co v dílně si dělal něco na ňáké bouračce, ten dělá přímo ve škodovce, jen chci upozornit, že všichni zúčastnění jsme byli čtyřicátníci a tedy dost toho už za sebou.No naznačil nám , že jsme debilové a jal se na to vletět a vyřešit to za pár vteřin.Já šel kolegovi pomoc s brzdama na Passatu a asi po hodině hrozné nadávání a létání vercajku po dílně.Na moje gusto toho rozebral moc.Tak jsem mu pomohl se zaděláním a že si s tím nějak poradím - vůbec s tím nehnul.Tak jsem volal po všech znamých, no byli tři, také asi v mém věku a také zkušení.Majitelka volala, že si jde pro auto, to už bylo sedm večer.Přišla s manželem, to je gynekolog a ptali se,jestli už jsme vyměnily ty žárovky, tak jsem kamufloval, že jsme měli jednu vyprošťovačku a že jsme před chvilkou přijeli, pan doktor mě poprosil o dvě jednovláknovky, že si je vymění sám, že se nechtějí zdržovat, koukal jsem proč chce jednovláknovky, ale jak jsem byl už z toho všeho pomatenej, tak jsem mu je dal a šel s ním.Rozebral tapec, vyndal horní jednovláknovku, kouk na ní, byla přerušená a to samé udělal na druhé straně, pak mě poprosil jestli bych mu zkouknul jestli mu vzadu vše svítí, u toho byl i mistr od škodovky,když se vše rozsvítilo jak stromeček tak jsme čuměli jak puci.Ona spodní dvouvláknovka je koncové světlo s mlhovkou.I když už jsem to několikrát dělal,v ten moment jsem měl přecvaknuto na to , že dvouvlákno,obecně, je světlo s brzdou, ostatní borci, zřejmě , měli přecvaknuto na stejnou frekvenci debility jako já a tak byl hromadný výsledek na světě.
Ještě, že s paní přijel pan doktor a ty žárovky si vyměnil sám, jinak jsme vyměnily komplet elektriku.A jak byl šťastný, že to za takovou chvilku zvládnul a ještě mi dal za ty dvě žárovky kilo, no co Vám budu povídat, myslel jsem si, že se v tu chvíli zavrtám hanbou do betónu.
Jen kdyby jste se někde divily, jestli je možné měnit u Fabky 4,5 hodiny dvě perfektně přístupné žárovky ve třech lidech, tak to možné je.
Hold i mistr tesař se někdy utne......no tady nás bylo trošičku víc.
Ještě bych rád připomenul, že se mi něco podobného zase tak často nestává, jóó!
Uživatelský avatar
Pitris
Site Admin
Příspěvky: 27404
Registrován: úte čer 24, 2008 18:00
Bydliště: Brno

Příspěvek od Pitris »

Někdy se stane, že má člověk temno :lol: Už Švejk říkal, že jsou v životě lidským okamžiky, kdy je ke všemu hluchej, a slepej..... :lol:
Honda ACCORD 2.4 i-VTEC Type-S 148kW, sedan, manuál.

Zima: Ravenol SSL 0w40, Hankook W330 Winter i*cept evo3
Léto: Repsol Competicion 5w40, Vredestein Ultrac Satin
Převodovka: Honda Genuine HG - MTF
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

No ještě že jste nezkoušeli zprovoznit pravou mlhovku :lol: Také jsem se divil proč nesvítí, žárovka OK, ale proud tam nešel, tak si říkám no to bude paráda hledat někde přerušený drát. No tak jsem mrknul do schéma, jak to tam je vlastně zapojené, no a zjistil jsem, že pravá mlhovka zapojená vůbec není, mám na mysli tedy zadní. Jinak bych se s tím také asi pěkně namordoval.
Demo
Příspěvky: 609
Registrován: pon úno 25, 2008 13:17
Bydliště: Brno

Příspěvek od Demo »

mipesa - to se stane, hlavně, když člověk nevlastní tento vůz :) ale jako fór dobrý
modelář

Příspěvek od modelář »

Sice nevím, nakolik je to úsměvné, ale přesto to sem přidám. Berte to jako určitý pohled tzv. "z druhé strany".

Včera jsem byl lyžovat s rodinou kolegyně. Poprvé jsem se vezl vzadu v autě, které jsem dotyčné sice vybíral a byl s ní i koupit, občas na něm také něco drobného udělal, ale z pohledu "zadního pasažéra" ho vlastně neznal. Řídila ona, vedle ní její dcera dospávala silvestrovský flám, "samozřejmě" s nohama na přístojovce (!), za řidičkou její manžel, na opačné straně já, mezi námi lyže. Podotýkám, že s dotyčnou jsem v pozici spolujezdce nejel zdaleka poprvé (byť v jiných vozech), takže jsem strach rozhodně neměl.

O to více jsem byl nepříjemně překvapen neplynulostí jízdního stylu: pominu-li situace, kdy se řidička zcela bezdůvodně jakoby nemohla rozhodnout, zda má či nemá zrychlovat (přitom bylo evidentní, že je třeba srovnat rychlost s proudem jedoucích vozidel), pak mi především není jasné, jak je možno na rovné dálnici kličkovat tak, že pasažéři vzadu zažívají "serpentýnový" prožitek. No a když už opravdu došlo na ty serpentýny, tak jsem zase obdivoval, nakolik řidička věří v adhezi pneu v obloucích jetých pod plynem, když mezi nimi jsme jeli bezdůvodně pomalu a na kvalt min. o jeden vyšší, než by odpovídalo rychlosti vs. objem a výkon motoru + momentální náklad. V jedné serpentýně, kterou (a zdaleka ne jako jedinou!) projížděli cca polovinou vozu v protisměru, jsme se potkali s protijedoucí dodávkou, jejíž řidič se musel přitisknout ke skále, aby se nám vyhnul, zuřivě přitom troubil. To už manžel dotyčné nevydržel a okomentoval to. Reakcí bylo prohlášení řidičky, že "když přitom ten pritijedoucí řidič stihnul zatroubit, určitě tam měl ještě místa dost...".

Zpáteční cesta, zřejmě kvůli tomu, že tentokrát byla povětšinou s kopce, probíhala ve stylu "nechávám tomu, ať si to jede, jak se tomu chce". Takže jsme snad nikde nejeli v rámci rychl. limitu, a to jak pokud jde o dodržování omezení v obcích a nebezpečných úsecích, tak i co do využívání možného "vršku" limitu. O to více jsem obdivoval víru, že nás ty gumy v oslizlých serpentýnách udrží...

No a korunu všemu nasadil úsek několika desítek km dálnice, po níž jsme se pohybovali převážně v levém pruhu, a to zcela bezdůvodně rychlostí tak 90 - 100 km/h. Jelikož byla už tma, viděl jsem, že na nás zezadu neustále někdo blikal a svítil dálkovými, řidička to pouze komentovala slovy: "Co na mě mají co blikat!" Občas nás někdo podjel zprava, čímž si vysloužil ostrá a na ženu dostatečně sprostá slova od řidičky. Nu což, dojeli jsme OK. A já jsem konečně zažil, jak to vypadá z té "druhé strany". :evil:
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Modeláři, už si také zažil, aby nějaká žena řídila skutečně perfektně, tedy podle tvojich představ? :lol:
modelář

Příspěvek od modelář »

Ano, minimálně jednu takovou znám! :D
bjukemen
Příspěvky: 4868
Registrován: sob bře 29, 2008 17:09

Příspěvek od bjukemen »

..bohu žial zase sa raz ukázalo ake su ženy blbé takýto príspevok mna osobne nepobaví ale totalne naserie..žene auto do ruk nepatrí a basta...hrozne som sa nasral :evil:
modelář

Příspěvek od modelář »

bjukemen píše:...hrozne som sa nasral :evil:
No vidíš, a ji určitě ani nenapadlo, že by svým stylem jízdy mohla na.rat kohokoli za sebou, v protisměru, vedle sebe... :twisted:
mipesa
Příspěvky: 763
Registrován: čtv srp 28, 2008 20:39

Příspěvek od mipesa »

Já mám takové měřítko, pokud s kýmkoliv v autě jako spolujezdec usnu, tzn., že ten popř. ta řídí dobře.No a když někdo usne u mě v autě, tak je to moje dobrá vizitka.
Odpovědět