Humor :-)

Další nezařaditelná témata

Moderátor: Colommbo

Odpovědět
skodovkar
Příspěvky: 6272
Registrován: pon pro 29, 2008 16:40

Příspěvek od skodovkar »

O těch problémech jsem nevěděl, ale zbytečně se hrozilo naprostým koncem civilizace. Problémy byly techniky odstraněny a hotovo, zbytečně se šířily takové katastrofické scénáře.

Co se týká brzkých erupcí na Slunci a slunenčního větru, tak jsem slyšel, že by to mohlo mít vliv i na pozemskou elektroniku a to i v automobilech. Málem jsem se rozesmál, když jsem si představil ty Superby, Passaty,Mercedesy, Toyoty, Mazdy stát u cesty a já bych se se svou stovárnou proháněl prázdnými cestami :lol: Neboť vrcholem elektroniky je tam dobíjecí mechanické relé :wink:
modelář

Příspěvek od modelář »

skodovkar píše:Co se týká brzkých erupcí na Slunci...
Problém je v tom, že měly přijít nejpozději v září 2008 a objevily se až v lednu 2010 a příliš slabé. Ale už raději dost...
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

modelář

Příspěvek od modelář »

Předpokládám, že se tu ještě najdou pamětníci jednoho z prvních českých motoristických diskusních fór, tedy cafe.auto.cz: Pokud ano, pak by Vás mohlo zajímat tohle -
http://moje.auto.cz/novinky-na-moje-aut ... 937c4f0795

Klíčovým elementem sdělení je přitom následující věta: (cit.) "Nyní coby plnohodnotný člen nové rodiny Ringier Axel Springer Media opět přidáváme plyn a soustředíme se na nové cíle." (konec cit.)

Přeloženo do jazyka srozumitelného: Musíme přitvrdit v lobotomii českých zákazníků a rozhodně zde nepřipustíme žádné pochybovace či snad dokonce kritiky "dokonalých německých a především koncernových vozů"! :twisted:
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

mipesa
Příspěvky: 763
Registrován: čtv srp 28, 2008 20:39

Příspěvek od mipesa »

Musím se tu také něčím pochlubit.Je to asi půldruhého měsíce , kdy mi lehnul tachometr na mojí Laguně.Sehnal jsem si celou přístrojovku za hubičku.Na tachometru bylo asi 239 tkm.Tak abych měl ten dobrý pocit skutečných najetých km, tak jsem začal hledat, pro mě cizí, přetáčení km na netu.V Praze jsem objevil tři podvodníky, co to dělají.Když jsem měl cestu do Pepíkova tak jsem zajel k prvnímu.Řekl jsem mu, že potřebuju trošičku upravit tacho, ptal se mě kolik potřebuju stočit, řekl jsem mu, že potřebuju 300tkm přidat, ochotně mě vyvedl z dílny se slovy ať si dělám prdel z modelíny a né z něj.Tak jsem vyrazil k dalšímu, který byl nedaleko od tohodle snoba.Když jsem k němu dorazil a řekl jsem o co mi jde, tak řekl, cituji:Tak to seš ty ten pošahanej magor,co byl před chvílí u kámoše a chce přidat 300 táců na tacháku, ty vole nech se vyšetřit ty rouro, vodkaď si spad?.....měl v ruce montýrku a měl přes dva metry a hodně přes metrák, tak jsem utekl.Myslel jsem si, že za peníze se dá dneska všechno, ale asi né.Co z toho plyne: Zdraví a přetočení tachometru na více km si za peníze nekoupíš.
modelář

Příspěvek od modelář »

:) :D :lol:
Uživatelský avatar
Pitris
Site Admin
Příspěvky: 27400
Registrován: úte čer 24, 2008 18:00
Bydliště: Brno

Příspěvek od Pitris »

http://www.stream.cz/video/121482-skodovka-vs-tatra
ale v tom náklaďáku mu asi do smíchu moc nebylo :x
skodovkar
Příspěvky: 6272
Registrován: pon pro 29, 2008 16:40

Příspěvek od skodovkar »

Toto je už legendární záležitost. Bohužel to je spíše smutné než veselé.
modelář

Příspěvek od modelář »

http://www.novinky.cz/koktejl/219153-sl ... -zemi.html
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


P.S.: To okřídlené jihomoravské "dejte mi ruce na volant, já už domů nějak dojedu", je třeba doplnit o: "Ukažte mi, kde mám auto..."
skodovkar
Příspěvky: 6272
Registrován: pon pro 29, 2008 16:40

Příspěvek od skodovkar »

Nemohu se nepodělit, zvýrazněné údaje jsou pro zákazníka zcela klíčové a asi by se bez nich neobešel, je to krásná slohová práce :-D

Plněsyntetický motorový olej nejvyšší výkonnostní třídy, který motoru poskytuje maximální ochranu proti opotřebení. Koncepce Rally Formula uplatněná v oleji Mobil 1 5W-50 překračuje požadavky oborových norem a nároky výrobců výkonných přeplňovaných (turbodmychadlem i kompresorem) zážehových a vznětových motorů s technologií víceventilového vstřikování. Je zvláště vhodný pro vysoké rychlosti a náročné podmínky spojené s jízdou stylem „brzda – plyn“. Ať už v provozu nebo při závodech, Mobil 1 5W-50 Rally Formula vždy poskytuje mimořádnou kvalitu a výborné mazací vlastnosti. Olej je sestaven ze speciální patentované směsi syntetických základových složek nejvyšší kvality v kombinaci s protioděrovou technologií Supersyn, což je v současnosti nejprogresivnější dostupná technologie aditiv. Spojení vysoké viskozity oleje Mobil 1 5W-50 s touto technologií nabízí flexibilní ochranu motoru a najde uplatnění v mnoha provozních podmínkách. Tento olej překračuje náročné požadavky oborových norem a je schválen několika významnými výrobci automobilů jako provozní náplň. Automobily s olejem Mobil 1 5W-50 pracují spolehlivě a nezávisle na provozních podmínkách či stáří. Mezi jeho klíčové vlastnosti a výhody patří: čistící přísady, mimořádná tepelná stabilita a odolnost vůči oxidaci, nejnižší spotřeba oleje, technologie prověřená v závodních podmínkách, vysoký viskozitní index a protioděrová technologie Supersyn. :lol: :lol: :lol:
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

škodovkáři tak těd jsi ukázal jak jseš "hloupej" utahovat si z oleje jako je Mobil 1 5W50.............. :roll: :twisted:
skodovkar
Příspěvky: 6272
Registrován: pon pro 29, 2008 16:40

Příspěvek od skodovkar »

Drahý Anonyme, každý kdo se o oleje zajímá, tak musí v textu rozpoznat časté prázdné mlácení slámy, ultrakvětnaté a vzletné sentence, které jsou pouze reklamními bláboly a jejichž výpovědní hodnota je rovna nule. Proto je to v této sekci.
Proti Mobilu tam z mé strany není sebemenší náznak dehonestování! Naopak, tento text jsem našel u produktu, který jsem zakoupil.
alfi166silver
Příspěvky: 674
Registrován: ned úno 01, 2009 8:57

Příspěvek od alfi166silver »

Pominu-li zesměšňování mojí slohové práce a zřejmé použití popisu jiným konkurenčním shopem, nevím co je mlácení prázdné slámy? :D ... Jak jinak vypíchnout opravdové kvality tohoto oleje proti konkurenčním výrobkům. Mohu tě ubezpečit, že konkurenti ExxonMobilu o tomto oleji mluví s velikým respektem. Ne vše je jen o normách výrobců automobilů, tento olej si všema normama vytře pr*el, ale proč za ně automobilkám platit? Aditivaci nazvanou Supersyn si Exxon vyvynul a vyrábí sám...
Odpovědět