od MatesAN » čtv bře 01, 2018 13:39
Ahoj olejáři,
pročetl jsem zde i jinde mnoho vláken a článků o olejích, dodatečných aditivech a podobných produktech. Něco se jevilo jako blábol, jiné byly celkem zajímavé, osobně mi z toho vychází, že pokud do oleje lít něco navíc, tak Bishop`s. Jen mě dost zaráží, nemožnost dohledat výrobce těchto produktů, existují zastaralé weby různých dealerů, českých, polských a podobně. Nicméně u amerického výrobku, bych čekal, že google vysype mnoho výsledků amerických firem a hlavně web výrobce, avšak nic.
Mám tedy dva dotazy:
1. kde sídlí a jak se jmenuje výrobce?
2. existuje web výrobce?
V dnešní době je celkem běžné, že se spousta exkluzivních výrobků dá koupit pouze přímo u výrobce, máte pak jistotu v pravosti originálu. Nebo má výrobce aktualizovaný web, s uvedenou distribuční sítí.
V případě Bishop`s original nic takovýho nenajdete, dokonce to v usa nemají eshopy s náhradními díly. Na youtube najdete spoustu videí na věci, které fungují a svět se o ně zajímá, bishop`s mezi ně nepatří, existuje jakýsi slovenský kanál s trapným taxikářem, pak je tam jedno video od poláka který provádí zadírací test a poslední je předpotopní video na původní produkt slick50.
Všechno co uvádím ve mě budí silnou nedůvěru k věci, která se prodává po troškách zde, v Polsku a na Slovensku.