Srazy olejářů

Další nezařaditelná témata

Moderátor: Colommbo

Odpovědět
Návštěvník

Re: Srazy olejářů

Příspěvek od Návštěvník »

Itall píše:Hlavně manželky a partnerky by měly pozvání využít. Na srazu by vám to Návštěvník znechutil, ale když přijedete na jeho pozvání k němu, tak bude k zulíbání :D . ...
Pokud možno samy, bez partnerů: budou zulíbány! :D
Návštěvník

Re: Srazy olejářů

Příspěvek od Návštěvník »

Možná si teď někteří, konkrétně ti, kdož mne osobně neznají, kladou otázku, jak ladí to, co jsem napsal výše, s tím, co napsal Itall:
Itall píše:...Zkrátka - není to nic proti ženám obecně (to je jen Návštěvník).
P.S.: Zajímalo by mě, jak by to ženám Návštěvník znechucoval :idea: 8) .
Tak aby to bylo jasné: vadí mi ženy, které jsou hloupé a svou hloupost zastírají ostentativními projevy feminismu. Podotýkám, že ona hloupost ani v nejmenším nesouvisí se stupněm dosaženého vzdělání. No a hloupost s sebou nese mindráky, nespolehlivost, prolhanost, neochotu respektovat společenská pravidla, absenci morálky. Čím je žena hloupější, tím silnější má potřebu sdružovat se v hejnu sobě podobných, a uvnitř tohoto hejna si získat pozici "vedoucí" (slepice), a to zejména svým pokryteckým (poněvadž jinak je ráda, když ji její muž živí) vyjadřováním se na adresu mužů.
Pokud bych měl zůstat v oblasti automobilismu, pak musím napsat, že hloupá žena za volantem je hluboce přesvědčena, že všichni kolem (muži, ale kupodivu i ženy, jenže ty tzv. "z jiného těsta") jsou blázni a schválně jí dělají to nejhorší, co mohou.

No a konečně moje odpověď na otázku, jak bych to ženám znechucoval: stačí identifikovat mindrák dané ženy a na tuto strunu (tomu Itall určitě rozumí... :lol: ) zahrát.
Návštěvník

Re: Srazy olejářů

Příspěvek od Návštěvník »

Itall píše:
Návštěvník píše:Hrozil jsem přizváním na sraz mé nejlepší kamarádky: to by ses teprve divil, co si myslí a říká o ženách!
Asi, že všechny jsou to krávy, kromě ní (a to si ještě není jistá) :D . To by tak mohla říkat, když jste takoví kamarádi :idea: 8)
Italle, díky ní jsem se dozvěděl, co jsem ani netušil, a je to ještě o dost horší, než jsem si dokonce já (s mým dostatečně známým postojem) dokázal představit: některé věci totiž ženy řeknou zase jen před ženami, nikdy ne před muži. A mou kamarádkou není proto, že by říkala,
Itall píše:že všechny jsou to krávy, kromě ní
ale že sama dokáže říct, kdy se projevila jako typická žena, a zároveň možná hlavně díky ní si dokážu všimnout (ano, i moje mysl kupodivu pracuje standardně, tj. selektivně), že onen "jeden pytel" neplatí, a to nikoli díky ní samotné, ale hlavně díky tomu, že mne dokáže upozornit i na další příslušnice něžného pohlaví tzv. "z jiného těsta". A to, jak uznáte, není pro ženu zrovna typické, poněvadž naprostá většina žen se snaží svou konkurenci eliminovat (v daném případě spíše diskvalifikovat), než rozmnožovat (zvětšovat množinu konkurenčních příslušnic). Jezevčík zmínil D. Drábovou a já k té zmínce dodám, že mne těší, že takové ženy jsou, a že jsem velmi hrdý na to, že ji znám osobně.
mipesa
Příspěvky: 765
Registrován: čtv srp 28, 2008 20:39

Re: Srazy olejářů

Příspěvek od mipesa »

Zdravím pánové po dlouhé době.
Mám chvilku čas si oživit účast na fóru, ale, co se tu ve své podstatě zvrhlo kvůli něžnému pohlaví, tak to teda zírám.
Pevně věřím, že je vše vyjasněné a v pohodě. Byla by velká škoda se vzájemně nehat rozhodit, kvůli, byť zásadní kravině.
....a jen tak mimochodem, kvuli ženským se vedli i války :lol: :lol: :lol:
A jsou posezení, kde chci, aby semnou byla moje žena, ale v ostatních případech platí pravidlo: poloviční zábava a dvojnásobná útrata. :lol: :lol: :lol:
Itall

Re: Srazy olejářů

Příspěvek od Itall »

Návštěvník: 1. Tvůj popis žen hloupých sedí téměř jako přes kopírák i na muže. Důvod k pohrdání ženami to tedy není (jak by ti napsala feministka - a tady by měla pravdu).
2. Taková kamarádka je opravdu dobrá, asi se snaží zlepšit tvé mínění o ženském pokolení. Bez úspěchu :roll: .
Uživatelský avatar
Pedro
Příspěvky: 7757
Registrován: úte zář 22, 2009 12:10
Bydliště: Praha 6

Re: Srazy olejářů

Příspěvek od Pedro »

Jo,ale chlapi si to vyřikaj,kdežto pipi se jen za zády pomlouvaj. Čest vyjímkám.
O tom vím své,z minulého vztahu,resp.,když jedna z nich chyběla na nějaké akci,ostatní jí umejvaly pr...
Byla to typická zábava. Ovšem,byly povětšinou ze sboru PČR nebo okolí,tam ty mindráky byly fakt znát.
Bez ohledu na konkrétní funkci. Žena která se dá k nim,si tim lehce něco dokazuje,neb co ji chybí v sebevědomí,vyřeší průkaz. Znova,čest výjimkám. I to jsem poznal.
Naposledy upravil(a) Pedro dne stř srp 26, 2015 12:05, celkem upraveno 1 x.
Itall

Re: Srazy olejářů

Příspěvek od Itall »

Pedro píše:Jo,ale chlapi si to vyřikaj,kdežto pipi se jen za zády pomlouvaj. Čest vyjímkám.
Na tom něco je, i když taky ne vždycky. Proto jsou asi chlapi víc nasraní...Čest práci.
Uživatelský avatar
Pedro
Příspěvky: 7757
Registrován: úte zář 22, 2009 12:10
Bydliště: Praha 6

Re: Srazy olejářů

Příspěvek od Pedro »

Čest práci,...,no já si to asi protáhnu dýl,se mi nějak nechce. Květen nic moc,ale zato,když naskočily KLOUZAVÉ vycházky,červen-září :wink:
Hombre
Příspěvky: 1881
Registrován: úte bře 09, 2010 18:37
Bydliště: Zlín

Re: Srazy olejářů

Příspěvek od Hombre »

A ukamentujte mě :cry:
vím jak dovedu vrkat do ženských a obvzláště když jsem nakouřený a to si myslím, že na tom nebudu sám a je po olejářským pokecu. Druhou možnou variantou je ta věc, že dotyční pánové chtějí vzít ženský zaměrně, jelikož jsou slabší na ocas a potřebují soudružskou výpomoc......tak prosím o pořadníkový seznam :mrgreen:
BMW R 1100 RT - Brumla
BMW R 1200 RT - Bělouš
Valvoline All-Climate 20W-50
Uživatelský avatar
Pedro
Příspěvky: 7757
Registrován: úte zář 22, 2009 12:10
Bydliště: Praha 6

Re: Srazy olejářů

Příspěvek od Pedro »

Karle,Tě z tý hromady kamení,vyhrabu :mrgreen:
Itall

Re: Srazy olejářů

Příspěvek od Itall »

Zkrátka může dojít k více více méně předvídatelným nepředvídatelným okolnostem, a proto ženy na srazu radši ne (snad jsem to napsal, jako obvykle, srozumitelně). Ale jinak mě je to jedno, klidně baby vezměte, rád se na ně podívám, kdybych tam náhodou byl taky... :lol:
Návštěvník

Re: Srazy olejářů

Příspěvek od Návštěvník »

Itall píše:Návštěvník: 1. Tvůj popis žen hloupých sedí téměř jako přes kopírák i na muže. Důvod k pohrdání ženami to tedy není (jak by ti napsala feministka - a tady by měla pravdu)..
Nesedí to, a to především v jednom ze základních ohledů: mužský šovinista Josef Hausmann, stejně jako já, nemá ani tu nejmenší potřebu se sdružovat do skupiny mužských šovinistů a v této skupině hledat sílu či oporu pro "kolektivní potvrzení" pravdivosti svých názorů, poněvadž je mu především jedno, zda jsou či nejsou pravdivé, úplně postačí, že jsou prostě jeho, že k takovým na základě svých zkušeností dospěl. Zato ženy feministky musejí vždy založit vlastní ligu, poněvadž v počtu je síla a stokrát opakovaná lež se možná nestává pravdou, ale určitě se s ní i všechny ostatní příslušnice ligy brzy ztotožní.
Itall píše:2. Taková kamarádka je opravdu dobrá, asi se snaží zlepšit tvé mínění o ženském pokolení. Bez úspěchu :roll: .
Nebýt jí, už dávno uplatňuji výhradně "jeden pytel".

P.S.: Jak jsi vlastně dospěl k tomu, že pohrdám výhradně hloupými ženami? :mrgreen:
Uživatelský avatar
Pedro
Příspěvky: 7757
Registrován: úte zář 22, 2009 12:10
Bydliště: Praha 6

Re: Srazy olejářů

Příspěvek od Pedro »

Radši mrkněte,co je v jídeláku a nápojáku :wink:
To je to hlavní...
Itall

Re: Srazy olejářů

Příspěvek od Itall »

Návštěvník: Tož, já bych řekl, že nikým hloupým nepohrdám, poněvadž sám nejsem moc chytrý a hlavně proto, že vím, že to není věc volby a jen částečně je to věc nějaké vlastní snahy. Genetická determinace je mrcha. Dospělý myslící člověk s tím může něco dělat. Ovšem tím, že se bude chovat velmi přijatelně, nestane se ještě chytrým. Spíš mi vadí lidé zlí i když vím, že i oni jsou determinováni geneticky a prostředím, výchovou.
Uživatelský avatar
Colommbo
Příspěvky: 9935
Registrován: pon led 23, 2012 20:46
Bydliště: kutnohorsko-kolínské pohraničí

Re: Srazy olejářů

Příspěvek od Colommbo »

Pedro má pravdu, nechme už toho, není třeba se více prezentovat ve vlákně, je zaplevelené ažaž, na vše bude dost času v Jiřicích... :?
W124 E320 Coupé R6 162kW 1994, 5Q man. Getrag "psí noha",
Shell HU 5W40,
přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90
Odpovědět