AAA auto ake mate skusenosti?

Další nezařaditelná témata

Moderátor: Colommbo

Odpovědět
bjukemen
Příspěvky: 4867
Registrován: sob bře 29, 2008 17:09

Re: AAA auto ake mate skusenosti?

Příspěvek od bjukemen »

ale to je zanedbatelne percento, vacsina tam auto kupila a nikdy neriesila ani necitala fora ze mna oje*ali toto alebo hento
chevrolet cruze 2.0 vcdi 120kw

Alfa Romeo 156 SW 2,4 JTD 110kw @ 142,3kw
TEmaus

Re: AAA auto ake mate skusenosti?

Příspěvek od TEmaus »

Moje osobní zkušenost s AAA pobočka Opava: měl sem v merku jednoho Peugeota Partnera.Co mě malinko zarazilo byla vratná záloha(vlastně jsem jim půjčil )1000kč na převoz vozu.Dovezli auto rychlá prohlídka zvenčí a jedem....klučina mě provez po městě(nejsem opavák ale znám ji dobře) a těsně před koncem odbočil do jedné uličky o které vím že je dost hrbatá-asfaltové laty ,kočičí hlavy a řiká: schválně jedu sem abyste slyšel jak ta přední náprava mlátí....nic víc neřek. V bazaru sem si prolezl zbytek auta....nakonec jsme si neplácli,vrátili mě litr a jel sem domů.Toť má zkušenost.Nejsem žádnej machr přes auta ale mám troche,přehled pár ojetin už jsem viděl a pár koupil,takže vim kam koukat a mladej si asi všiml,tak se ani nesnažil mi toho parťáka vnutit.
kamone

Re: AAA auto ake mate skusenosti?

Příspěvek od kamone »

hromadná email jenom tak náhodně? důvěryhodné. Měl jsem od nich dvě auta a nikdy nebyl problém. Stačí pořádně vyzkoušet, všechno si nechat potvrdit a číst smlouvy.
Návštěvník

Re: AAA auto ake mate skusenosti?

Příspěvek od Návštěvník »

AAA není o autech, je to o technikách psychologické manipulace v zájmu maximalizace vejvaru. Jen velmi odolný jedinec anebo úplný ignorant odchází spokojen. Tím teď nemyslím spokojenost s autem, ale spokojenost s obchodem. A tady přece dříve platívalo, že spokojenost by měla být na obou stranách, prodávajícího i kupujícího. V případě AAA bohužel, tam je téměř vždy spokojenost výhradně jednostrannou záležitostí.

Aby to nevyznělo tak, že AAA pranýřuji: já je naopak obdivuji! Umějí využít každé maličkosti, navíc mají k dispozici obrovský volný kapitál, díky kterému si mohou dovolit vykoupit i ta auta, která jsou jinak jen obtížně v reálném čase prodatelná. Jenže i ta mají své kupce, jenom je jejich původní majitelé hledají ve špatných vodách, aby na jejich prodeji "áčkám" silně prodělali, a jejich kupující pak v "áčkách" rovněž.
Uživatelský avatar
Jezevcik
Příspěvky: 3360
Registrován: sob lis 26, 2005 16:55
Bydliště: Praha 11

Re: AAA auto ake mate skusenosti?

Příspěvek od Jezevcik »

Toyota Verso 1.8 Valvematic, r. v. 2011
Léto: Shell Helix HX6 10W-40
Zima: Shell Helix Ultra 5W-40
Toyota Corolla Liftback E 11, 1.4 16 V, r. v. 97
Shell Helix HX6 10W-40
otass
Příspěvky: 150
Registrován: stř úno 25, 2015 13:22

Re: AAA auto ake mate skusenosti?

Příspěvek od otass »

Podle mě tam dostane zákazník přesně to auto, kolik za něj zaplatí. Tam nejde koupit výhodně, protože když už tam je kvalita, což samozřejmě musí být, tak je to předražené oproti srovnatelným nabídkám z jiných bazarů. Když koupí něco za nápadně levný peníz, tak pak kupuje auto před smrtí. Aneb jak říkal Pitris, hodně peněz za málo muziky.
Perlička ze života...Kdysi jsem bral stopaře, měli černé dlaně. Já na ně: "Byli jste na ořechy?". Oni: "Ne, koupil jsem auto z AAA a nedojel s ním ani domů."
L_U_K
Příspěvky: 131
Registrován: ned pro 07, 2014 11:34

Re: AAA auto ake mate skusenosti?

Příspěvek od L_U_K »

... zdravim, pánové. V AAA jsem nikdy nebyl a jediný, co mě chvilkově zaujalo byla ta jejich generální, ale zdá se mi nějak moc zmalovaná a dost přibrala. :D :D :D
Takže všeobecně to celý jde úplně mimo mě.
Mějte prima léto! :wink:
Návštěvník

Re: AAA auto ake mate skusenosti?

Příspěvek od Návštěvník »

To já, poněvadž si rád dělám vlastní obrázek, tam byl. A ne jednou, ne pouze v Praze. Nechtěl jsem nic koupit ani prodat, prostě mne zajímalo, jak to u nich chodí. A fakt musím smeknout, jak to mají zmaknute. Dokonce bych to přirovnal ke svého druhu sekte. Tedy se ani nedivím, že jim mnozí podlehnou.
Kirišpín

Re: AAA auto ake mate skusenosti?

Příspěvek od Kirišpín »

Zkušenost mám vcelku pozitivní. Prodával jsem a kupoval na protiúčet, žádný problém ani s jedním autem nebyl, všechno rychle vyřízený. Pohoda.
Uživatelský avatar
lengy60
Příspěvky: 5776
Registrován: ned čer 22, 2014 18:41

Re: AAA auto ake mate skusenosti?

Příspěvek od lengy60 »

Já jim prodal 2 XP a jednu koupil,při prodeji té druhé jsme si museli ujasnit drobátko parametry :D ,ale jinak v pohodě.Nutno ovšem říci,že jsem se ojetinami pár let živil a mám za sebou podobná školení jako oni,takže se se mnou dost nadřeli :mrgreen: ,ale kdo přijde z ulice a nechá si vymluvit díru do hlavy,tak může mít problém. :?
Citroen C1 Feel 1.0 51kW
Nissan Qashqai Czech Line 1.3 103 kW
Kalvovoda

Re: AAA auto ake mate skusenosti?

Příspěvek od Kalvovoda »

Mají výběr dost velký na to, aby se dalo vybrat dobré auto, co vám ještě poslouží. Jen se nebát za něj zaplatit, a také se nenechat přetáhnout ke koupi nějakého víc naleštěného.
kubacek

Re: AAA auto ake mate skusenosti?

Příspěvek od kubacek »

Taky mám pozitivní zkušenost. Prodával jsem jim starou feldu a prodal bych jim znova, kdyby nabídli slušnou cenu. Lepší než se dohadovat a poslouchat tisíc debilních dotazů od nějakého Franty, který si to nakonec stejně rozmyslí. To bych vraždil.
Návštěvník

Re: AAA auto ake mate skusenosti?

Příspěvek od Návštěvník »

kubacek píše:...Prodával jsem jim starou feldu a prodal bych jim znova, kdyby nabídli slušnou cenu...
Akorát se tam nesmíš jít předem nezávazně přeptat na nabídku, poněvadž když následně dorazíš se všemi papíry už odhodlán jim tam to auto nechat, podmínky jsou najednou úplně jiné. :evil:
Uživatelský avatar
Pitris
Site Admin
Příspěvky: 27400
Registrován: úte čer 24, 2008 18:00
Bydliště: Brno

Re: AAA auto ake mate skusenosti?

Příspěvek od Pitris »

Honda ACCORD 2.4 i-VTEC Type-S 148kW, sedan, manuál.

Zima: Ravenol SSL 0w40, Hankook W330 Winter i*cept evo3
Léto: Repsol Competicion 5w40, Vredestein Ultrac Satin
Převodovka: Honda Genuine HG - MTF
Aloiss

Re: AAA auto ake mate skusenosti?

Příspěvek od Aloiss »

Já jsem teda jen prodával a žádné špatné zkušenosti s tím nemám. Proběhlo to rychle, peníze na ruku, navíc mě sami kontaktovali a přijeli si pro auto.
Odpovědět