Magnetizery

Diskuze o palivech

Moderátor: Colommbo

Brembo
Příspěvky: 2293
Registrován: pon čer 08, 2009 21:28
Bydliště: Matuškovo

Re: Magnetizery

Příspěvek od Brembo »

tie počty my nesedia. Ked znížim HC automaticky zvýšim CO a naopak-platí pre zážihové motory. A ako magnetizácia paliva rozbije vazbu retazca molekul,ked každý vie,že kladný a záporný pol sa pritahuju,teda by to naopak vazbu malo zvišovat. Jedine,keby to bol amorfný hyper super magnet,ktorý má len jeden pol.
Suzuki SV 1000,Opel Insignia Sport Tourer CDTI 153kW,Opel Vectra 1,7 DT-išla do sveta
FF

Re: Magnetizery

Příspěvek od FF »

...ale ono to funguje v dokonalej rovnováhe: ak zákazník zaplatí tak má v peňaženke MÍNUS a u predajcu sa objaví také isté PLUS.
Jaro

Re: Magnetizery

Příspěvek od Jaro »

Tak som nad tým dlho uvažoval ako znížiť spotrebu toho skurvene drahého benzínu. Teraz žerie moje auto zhruba 6 litrov v meste, ale aj tak sa mi to zdá veľa. Skúsim namontovať rezonátor paliva , liter dole, potom tam dám magnetizér ďalší liter dole, potom ten HHO a je tu ďalší liter mínus :lol: Do nádrže dám tú trubku čo usmerní molekuly benzínu a do valcov budem striekať vodu. Takže keď to dobre spočítam malo by mať moje auto spotrebu 2 litre na 100 km. No minule som nastrašil manželku a tá cikla lacný benzín takže budem chodiť zadarmo... :D :D :D. Ale včera som prišiel na nápad pri ktorom bude moje auto mať nulovú spotrebu. Nechal som ho v garáži a šiel som na autobus.. :lol: Kua to si dám patentovať... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
FF

Re: Magnetizery

Příspěvek od FF »

...a keby mal ten autobus magnetizéry, tak... :lol: :lol: :lol: :wink:
Odpovědět