Potvrzení jaké Lambda sondy pro BMW e46 330i

Další nezařaditelná témata

Moderátor: Colommbo

Odpovědět
adosM

Potvrzení jaké Lambda sondy pro BMW e46 330i

Příspěvek od adosM »

Zdravím. Je tu někdo trochu technický tip nebo mechanik ? Potřebuji se rozmyslet co nejdřív co dnes objednat za lambda sondy. Mám je oboje špatné. Teda ty před katem. Za katem zatím měnit nebudu. Nejsou tak potřeba a uvidím co to udělá s těma novýma před katem. S autem ted proto jezdím málo.

Jerry mě posvětil at dám i lambda sondy Denso. Že to je taky jedno z nejlepších. Svíčky mám díky jeho šikovnosti naladěné.
Jde ale o to jaké lambdy koupit.? Na bmw e46 330i rok 2001. Podle katalogů náhradních dílů na Mlparts nebo Autodíly cardo se u nás prodávají na toto auto 2 lambdy. DOX-1174 A DOX-1175. Podle popisků dox-1174 jsou před katem a dox-1175 za katem. Takže ta kterou potřebuji je dox-1174. Délka kabeláže sedí podle toho co je ted na autě. Jenže mám tam 2 lambdy. Jedna pro 3 válce. Přímo na stránkách denso europe v katalogu je psané. Že dox-1174 for cylinder 1-3 a for cylinder 4-6. Takže jen prostý dotaz. Koupit ty lambdy 2 stejné a namontovat ?. Volal jsem na tento prostý dotaz do mlparts a neporadí mě. Na autodíly cardo čekám odpověd na mail už 4 dny, ( po telefonické domluvě, že jim dám mail s otázkou) takže tam se taky neděje nic. :cry: celkem fajn přistup.
Podle těchto informací z densa-europe a po vyhledání mého modelu, je podle selského rozumu jasné, že na 1-3 a 4-6 válec jsou stejné sondy. Ale jen to potřebuji od někoho potvrdit. Protože jináč se naseru a koupím je. Chci už jezdit.

Tady odkaz na katalog

http://www.denso-am.eu/e-catalogue/
Díky za info a radu.
Uživatelský avatar
Pedro
Příspěvky: 7757
Registrován: úte zář 22, 2009 12:10
Bydliště: Praha 6

Re: Potvrzení jaké Lambda sondy pro BMW e46 330i

Příspěvek od Pedro »

Co resis,jestli mas jistotu ze jsou v haji,kup je. Jestli se neda bez nich jechat...
Boha,jeste ze takoveto veci nemusim resit. A to mechanik jsem. Nastesti bejvalej.
adosM

Re: Potvrzení jaké Lambda sondy pro BMW e46 330i

Příspěvek od adosM »

Taky jsem byvaly mechanik... :D Né podle stránek denso to je jasné, jen jsem chtěl potvrzení.. :lol:
Objednávám chci jezdit
Odpovědět