Nafta v Polsku

Diskuze o palivech

Moderátor: Colommbo

Odpovědět
Fritol

Nafta v Polsku

Příspěvek od Fritol »

Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenostis naftou v polsku pokud možno BP.O jejich naftě Ultimate jsem toho už hodně slyšel a tak se chci zeptat jestli s ním nemáte zkušenosti v polsku. Například jestli má stejně dobrou čistivost jako třeba v Rakousku.
Gagáč

Nafta v Polsku

Příspěvek od Gagáč »

Jo . Taky by mě to docela zajímalo. Vzhledem k tomu že jsem z Ostravy to mám do polska poměrně blízko.Budu rád když někdo přidáte nějakou zkušenost.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Nevím, jestli čistí, ale zdá se mi, že je poněkud výkonnější
j.kiwi
Příspěvky: 195
Registrován: úte čer 03, 2008 13:52
Bydliště: Ostrava

Příspěvek od j.kiwi »

Tak teď jsem cestou do Waršavy nabral BP ultimate diesel. Mám Peugeot 407 1,6 HDi horší sračku jsem v nádrži neměl :cry: . Auto bylo líné, netáhlo a vůbec se chovalo divně. Teď jsem nabrall na Benzině a přidal VIF a auto jezdí zase jako přetím. Takže nevím jestli jsem zrovna trefil na špatnou pumpu, ale žádný zázrak to nebyl. :twisted:
Slavo

Re: Nafta v Polsku

Příspěvek od Slavo »

Fritol píše:Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenostis naftou v polsku pokud možno BP.O jejich naftě Ultimate jsem toho už hodně slyšel a tak se chci zeptat jestli s ním nemáte zkušenosti v polsku. Například jestli má stejně dobrou čistivost jako třeba v Rakousku.
Osobne by som doporučil Vervu z pumpy Orlen. Vyskúšal som a nemám námietky. (VW G IV 1,9TDI 81kW). Benzina má Vervu, Orlen má Vervu, podobnosť asi nebude čisto náhodná.
S0T0

Příspěvek od S0T0 »

slavo: asi proto ze benzina patri orlenu :) jinak v pl tankuju na bezobsluzne stanici kousek za hranicemi, momentalne je litr nafty za 3,67zl
Koňár

Nafta v Polsku

Příspěvek od Koňár »

Včera jsem jel v Polsku po dálnici a ultimate stál 3.96 což je plus mínus 10 hal . 24 korun .Určitě se vyplatí ho vzít už jen kvůli té ceně . Obyčejně tam nafta stojí asi 3.67 zlotych.
Fish

Re: Nafta v Polsku

Příspěvek od Fish »

Chystám se na dovolenou k Baltu, jakou naftu v Polsku vzít?
Fahrer
Příspěvky: 432
Registrován: ned led 05, 2014 19:59

Re: Nafta v Polsku

Příspěvek od Fahrer »

Já byl u Baltu vloni. A docela mě překvapilo, že na Usedomu byla nafta levnější než ve Swinoujscie. :shock:
Odpovědět