Millers Oils

Fórum o automobilových mazivech

Moderátor: Colommbo

Odpovědět
Uživatelský avatar
Pitris
Site Admin
Příspěvky: 27486
Registrován: úte čer 24, 2008 18:00
Bydliště: Brno

Re: Millers Oils

Příspěvek od Pitris »

Netvrdím že ti jedni, ale někdo nadává na cenu kolem čtyř stovek za litr a druhý dá v autorizovaným servisu za litr i přes stovek šest nebo sedm. Krom toho jsem ještě neviděl, že by někdo "prskal" u ceny třeba Motulu 300V, Motorexu nebo Redline. Holt kdo chce kvalitu, musí si připlatit....:x
....a nikdo nikoho nenutí tyto oleje kupovat: na běžné ježdění určitě stačí "obyčejný" olej, ale někdo třeba chce dát motoru něco extra. A triester nebo nanosložka extra je.
Honda ACCORD 2.4 i-VTEC Type-S 148kW, sedan, manuál.

Zima: Ravenol SSL 0w40, Hankook W330 Winter i*cept evo3
Léto: Repsol Competicion 5w40, Vredestein Ultrac Satin
Převodovka: Honda Genuine HG - MTF
Jipocar

Re: Millers Oils

Příspěvek od Jipocar »

Dobrý večer, nabídnu jinej pohled, možná se rozepíšu, tak předem sorry.
Otázka - co je doporučená MOC u většiny prémiových a profláklých značek, znáte ji? Víte za kolik se má prodávat 5l Edge? Dost přes 2000,- Korun tuším! A kdo to dodržuje? Nikdo! Tyhle známý značky se sem valí z Polska a celý EU v šedejch dovozech a každej vysírač na netu to stejnak prodává s pětikorunou zisku nebo za nákup a vydělává búra na poštovným. Proto ostatní značky vlastně nezdražujou.... Takže proto, když tu Miller, kterej dováží přímo od výrobce z Anglie zdraží o pár procent, protože ČNB je banda mafiánů, tak je z toho mela a všichni si do nich kopneme a motory vlastně jsou hlučnější a volej je to uplně vobyčejnej, na to aby stál o kilo víc. A na just NIKDY si ho nekoupím. Tímhle způsobem reakce a nahlížení se svým stylem působení a prosazování na našem trhu de facto "garážový" špičkový značky pro nadšence jako Yacco, Millers, Redoil, Amsoil, Penrite apod. pošlou do pr*ele a vychcípaj a zbude nám tu Castrol a spol.a Mobil a Total made in EU. Z těch značek co jsem zmínil mi přijde bejt v působení, renomé a distribuci a obchodu Millers nejdál, takže už asi musí reagovat, když má ten vlak už nějak rozjetej. Takže se prosim chytněte za nos podrbejte za uchem, než začnete takhle někoho kamenovat. Takhle to dopadne jako s vošizenym salámem bez masa, kterej je pořád levnej a levnější, než poctivej, kterej něco holt stojí, ale všichni si ho kupujem a jsme hrozně happy že stojí deset deka devět korun a už ani nevíme jak chutná ta šíleně drahá pravá šunka (vona vlastně nechutná tak dobře jako ten umělej salámek :)
Uživatelský avatar
lefort
Příspěvky: 2519
Registrován: pon srp 26, 2013 17:46
Bydliště: Hořovice

Re: Millers Oils

Příspěvek od lefort »

Mav píše:Pánové,
kluci z Milersu za to nemohou, poděkujte naší skvělé ČNB !!!

Nikdo před ní při devalvaci kurzu CZK /EUR / ...***/ v Praze nedemonstroval, ničeho jsem si alespoň nevšiml.

Toto udělat Francouzům, mají přinejmenším rozbitá okna a poničenou fasádu, nemluvě o tom, že pánové by do práce mohli jedině s ochrankou a nebo kanálem.

Tady jsme stále jenom Ovčani.

Jinak se chci Millerům omluvit, v příspěvku o výměně kroužků v BMV jsem je v zápalu psaní zcela neuváženě nařkl, že OBECNĚ využívají technologie výzkumníků z východu, aby celý zisk zůstal na tzv.: Bankéřům na Západě. (Xado)

Xado je založeno na tvrdé metalokeramice, Millers pracují s tzv.: měkkou technologií. Tímto se ještě jednou omlouvám.

Už ale určitě vím, jaký olej dám příště do mého metalokeramického motoru - bude to Millers Nanodrive, docela se těším na výsledek - další snížení spotřeby, zlepšení výkonu a akcelerace téměř zdarma bude podle mých zkušeností zcela reálné.
Tady už by to někdo neměl hulit...
Toyota GR Yaris - Ravenol DFE 0W20, MTF1, MTF3, DGL
Toyota GR 86 - Ravenol DXG 5W30, Red Line 75W85
Toyota RAV4 2.5 Hybrid - Ravenol EFE 0W16
Návštěvník

Re: Millers Oils

Příspěvek od Návštěvník »

Sniper_2003 píše:Je pravdou,že 1700Kč za 5l oleje je už celkem raketa. Chápu že ceny se mění, ale vše je asi nejspíš o poptávce. :wink:
A právě ta poptávka se může změnit ze dne na den...a věř mi, že vím o čem píšu :-) jsem už skoro 20 let podnikatelem (živnostník) a co vím na 100%, tak v dnešní době, kdy většina rodin žije z vejplaty do vejplaty (kromě Prahy) zvyšovat ceny se určitě nevyplácí. A ještě k tomu, když konkurence nejsou žádná "ořezávátka"...
Fahrer
Příspěvky: 433
Registrován: ned led 05, 2014 19:59

Re: Millers Oils

Příspěvek od Fahrer »

".....A na just NIKDY si ho nekoupím. ..."
Zajímavá reakce. Jenom příliš dlouhá.
Uživatelský avatar
Colommbo
Příspěvky: 9935
Registrován: pon led 23, 2012 20:46
Bydliště: kutnohorsko-kolínské pohraničí

Re: Millers Oils

Příspěvek od Colommbo »

Jipocar: Myslím, že tu nikdo nikoho nekamenuje, a mám-li psát za sebe, tož jen tak uvažuju, zda M-oleje v porovnání s jinými (hodně dobrými) oleji přinášejí profit odpovídající jejich ceně... :)
W124 E320 Coupé R6 162kW 1994, 5Q man. Getrag "psí noha",
Shell HU 5W40,
přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90
Karel P.

Re: Millers Oils

Příspěvek od Karel P. »

Colommbo píše:Jipocar: Myslím, že tu nikdo nikoho nekamenuje, a mám-li psát za sebe, tož jen tak uvažuju, zda M-oleje v porovnání s jinými (hodně dobrými) oleji přinášejí profit odpovídající jejich ceně... :)
Asi tak...poměr výkon/cena v porovnání s ostatními TOP oleji dost pokulhává...
Návštěvník

Re: Millers Oils

Příspěvek od Návštěvník »

V jiném vláknu se tu probírá, proč dnes není na trhu skutečně dobré malé auto za přijatelnou cenu. Inu proto, že když zákazníci nepovažují za nutné si za kvalitu alespoň trochu připlatit a těch pár výjimek (nadšenců) výrobce a dodavatele už nedokáže uživit, pak na trhu zbydou jen laciné šunty, které jsou - protože mohou být - v podmínkách absence lepších konkurečních produktů vlastně předražené. To je onen perverzní efekt tlaku zákazníků na co nejnižší cenu! Na co si tedy ti, kdož to svým přístupem k nakupování způsobili, vlastně stěžují :?:
Uživatelský avatar
lengy60
Příspěvky: 5776
Registrován: ned čer 22, 2014 18:41

Re: Millers Oils

Příspěvek od lengy60 »

Tak já nedávno kupoval Mobil 1 a platil jsem za něj cca 1400kč za 5 l,takže pokud je olej Millers tak dobrý nevidím problém.Jinak se věnuji modelové železnici a tam se pořád dokola probírá stejné téma,ceny modelů.Pod tlakem trhu a neustálém volání po nižších cenách někteří výrobci přesunuli výrobu na východ.Následně propukly nářky,jak jsou modely nekvalitní atd.,teď se někteří výrobci začali vracet zpět do Evropy a zase je řev,že se modely zdražují. :D Jinak ten Mobil jsem kupoval v Německu,to kdyby se někdo divil té vysoké ceně.A třeba v Realu jsou prodejní ceny kvalitních olejů jako Mobil nebo Liqui Moly za 99 euro,občas se dají v akci sehnat o 20 jurošů levněji.
Citroen C1 Feel 1.0 51kW
Nissan Qashqai Czech Line 1.3 103 kW
Uživatelský avatar
Durex
Příspěvky: 3946
Registrován: stř říj 20, 2010 9:17
Bydliště: Třebechovice p/O
Kontaktovat uživatele:

Re: Millers Oils

Příspěvek od Durex »

peníze jsou vždy až na prvním místě :lol: :lol: :lol:
Suzuki GSX 1300R Hayabusa, Suzuki GSXR 750W, Honda CBR 400RR, Honda CBR 600F3, KTM EXC 300 2T, Honda VFR 750,Suzuki Inazuma 750, Kawasaki ZX7R -2x, Kawasaki GPZ 900, Suzuki GSXR 750 K1,Suzuki SV 650, Fiat Ducato 2.3 JTD

Moto-Emergency motoservis
Sniper_2003

Re: Millers Oils

Příspěvek od Sniper_2003 »

lengy60 píše:................Jinak ten Mobil jsem kupoval v Německu,to kdyby se někdo divil té vysoké ceně.A třeba v Realu jsou prodejní ceny kvalitních olejů jako Mobil nebo Liqui Moly za 99 euro,občas se dají v akci sehnat o 20 jurošů levněji.
Ono je rozdíl kupovat v německu jako němec ( trošku jinná výplata ) nebo jako čech. Když jsme u toho porovnání :wink:
Uživatelský avatar
lengy60
Příspěvky: 5776
Registrován: ned čer 22, 2014 18:41

Re: Millers Oils

Příspěvek od lengy60 »

To ale není o tom,zda jsi Němec nebo Čech,ale o kvalitě.Jinak jako Čech tam jezdím nakupovat kvalitnější a levnější potraviny a jiné věci cca 4 roky. :D
Citroen C1 Feel 1.0 51kW
Nissan Qashqai Czech Line 1.3 103 kW
Brembo
Příspěvky: 2294
Registrován: pon čer 08, 2009 21:28
Bydliště: Matuškovo

Re: Millers Oils

Příspěvek od Brembo »

Mnoho výrobcov svoju výrobu presunulo do číny. A čo sa pre spotrebitela zmenilo? Takmer nič,cena ostala,kvalita ostala alebo trochu klesla,no výrobca ktorý produkt nevyrobil,len zabalil a doviezol zarobil o polovicu viacej. Výrobné linky v EU pozatváral,ludí prepustil a stále sa to tak isto kupuje,akurát,že má robotu čínan a europan je doma na podpore. No ked zražie produkt,ktorý je vyrobený v EU,tak sa situácia mení.užívatel zmení značku,dá robotu čínanom a značke dá zarobit viacej,len nech ho to nestojí ani cent navyše. No v skutočnosti prerobil on a nie značka.
Suzuki SV 1000,Opel Insignia Sport Tourer CDTI 153kW,Opel Vectra 1,7 DT-išla do sveta
šulda

Re: Millers Oils

Příspěvek od šulda »

Nechcete si na tohle založit jiný vlákno nebo jít do hospody :idea:
Osobně budu MO (v podpisu) používat dál, zatím dělá to co sem od něj očekával :wink: Jen se po něm porozhlídnu v AT.
Návštěvník

Re: Millers Oils

Příspěvek od Návštěvník »

šulda píše:... Jen se po něm porozhlídnu v AT.
No, nechci ti brát iluze, ale možná ti alespoň ušetřím čas: marná to snaha!
Odpovědět