Návštěvník píše:Alespoň na něčem se shodneme (když už ani ne na hodnocení toho guláše...).
Pedro děl, že guláš vypadá pěkně, a on vaří, na rozdíl ode mne. Já, když vidím nějaké hnědé cosi k jídlu a není to čokoláda, obvykle nadšen nejsem - guláš možná tak má vypadat, normálně ho nejím (jen domácí modifikaci od maminky papám), ovšem vzhled není pro trávení to nejpodstatnější. Prohlížel jsem lístek, sličná slečna tam stála, Colommbo mě seřval ať dělám, tak jsem dal rychle ten guláš jen s dietnější přílohou. A to jsem si opravdu nepomohl, ale moje blbost. Měl jsem se držet toho, že takové věci v hospodském provedení nebaštím, pošpásovat se slečnou a prdět na Colommba. No, vzhledem k tomu, co jsem zahlédl na lístku, byl ten guláš alespoň cenově přijatelný, on byl rádoby exluzivní (pokud se dá říct o guláši), prý ze zvěřiny. V pohodě, náladu mi to nezkazilo, doma mám Plzeňské, rum a prášky proti nadýmání
. Ale trávení a žlučník mi to rozhodilo i na neděli. Dnes už OK
.