Právě jsem napsal. Systém mi poděkoval za vložení komentáře, ale zatím se neobjevil. Zřejmě se nezobrazí automaticky, procházeje cenzurou...
W124 E320 Coupé R6 162kW 1994, 5Q man. Getrag "psí noha",
Valvoline ML 10W40, přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90 "Dočetl jsem se, že kouření škodí zdraví. Rozhodl jsem se přestat číst..." W. Churchill
Žádné kladné reakce ve skutečnosti nejsou, jde jen o fabulaci tvůrce webu, resp. znění zakázky na jeho vytvoření. Existují dokonce SW šablony, které stačí naplnit tou či onou marketingovou mystifikací.
Ženy nechápou...nic! Několikrát jsem byl požádán o pomoc s vymanévrováním vozidla z naprosto nesmyslné pozice, do níž ho dostala žena v marné snaze zaparkovat či odjet z parkovacího místa. A zhusta mi to dalo řádně zabrat.
S tím vymanévrováním. Se sousedem máme před barákem udělané dvě stání na zeleném prostranství s nájezdem asi 13m dlouhé na dvě auta, byly neobsazené. Nějakej mladej klučina co přijel k nějakým sousedům (nevěděli jsme ke komu) to zaparkoval přímo uprostřed, takže když přijel syn, nemohl nikde zaparkovat, tak přišel za mnou, co s tím. Zašel jsem za sousedem a auto jsme mu sevřeli tak, že mezi nárazníky byl 1cm s tím, že mu vysvětlíme, jak příště zaparkovat. Kolem půlnoci slyšíme auto, a než jsme se oblékli a vyšli ven, auto už odjíždělo a stály tam jen sousedi, u kterého byl na návštěvě. My nechápali, jak vyjel a my na autech ani škrábanec.
Ford Explorer V6 4.0 lpg 1998, Shell HU 5W-30 SL ATF MaxLife Toyota SiennaV6 3,5 2007 Rowe RS 0W-40 ATF MaxLife Peugot 206 1,4i, 2005, Total Q 5W-40 ATF MaxLife
MB GLK 320CDI 3,0 2009, MB 5W-30, ATF MB Honda Jazz1,25, 2005, Ravenol SSL 0W-40
Kvalt i ručka byla u obou, i foto RZ pro jistotu. Naše koncernový auta byla z konce 90-tých let, tak jsme si troufli. Čekali jsme, že zazvoní ale mladí sousedi z ulice koukali, jak vyjíždí a asi z toho měli srandu. Škoda že to nenatočili.
Ford Explorer V6 4.0 lpg 1998, Shell HU 5W-30 SL ATF MaxLife Toyota SiennaV6 3,5 2007 Rowe RS 0W-40 ATF MaxLife Peugot 206 1,4i, 2005, Total Q 5W-40 ATF MaxLife
MB GLK 320CDI 3,0 2009, MB 5W-30, ATF MB Honda Jazz1,25, 2005, Ravenol SSL 0W-40
Na pohled je tam sice jenom centimetr, ale s naraznikem zmacklym proti narazniku uz je toho prostoru o neco vic a na vyjeti na newyorsky styl to staci bohate, a pokud to neni 10x za den, tak na aute nezustanou ani zadny skody (teda krome predni RZ).
Americká auta mají nárazníky, které musejí vydržet náraz rychlostí 8 km/h bez poškození. Kromě toho se zejména v New Yorku a v dalších velkých městech se stísněným parkováním používají "krycí dečky" na nárazníky, jejichž účelem je zabránit poškození jejich lakování.
Jerry3 píše:Kromě toho se zejména v New Yorku a v dalších velkých městech se stísněným parkováním používají "krycí dečky" na nárazníky, jejichž účelem je zabránit poškození jejich lakování.