Humor :-)

Další nezařaditelná témata

Moderátor: Colommbo

Odpovědět
Uživatelský avatar
Colommbo
Příspěvky: 9850
Registrován: pon led 23, 2012 20:46
Bydliště: kutnohorsko-kolínské pohraničí

Re: Humor :-)

Příspěvek od Colommbo »

W124 E320 Coupé R6 162kW 1994, 5Q man. Getrag "psí noha",
Shell HU 5W40,
přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90
Uživatelský avatar
Pitris
Site Admin
Příspěvky: 27404
Registrován: úte čer 24, 2008 18:00
Bydliště: Brno

Re: Humor :-)

Příspěvek od Pitris »

Dobře Ty :) :wink: A jeden starý ale stále dobrý :mrgreen:

Byl jsem ředitelem jednoho velkého podniku. Kávu mi vařila mladá sekretářka a jezdil jsem do práce Tatrou 613. Jednoho dne za mnou přišli, abych zaplatil 5000 Kčs na pohřeb jednoho významného člena ÚV KSČ. Řekl jsem, že za 5000 pochovám celý ÚV KSČ sám. Od té doby jsem byl ředitelem menšího podniku. Kávu mi vařila starší sekretářka a do práce jsem jezdil Tatrou 603. Jednou mi vyčetli že jsem nebyl na poslední schůzi KSČ. Řekl jsem že kdybych věděl že je poslední, určitě bych přišel - a i s transparentem. Od té doby jsem pracoval jako mistr, do práce jezdil vlastním autem a kávu si vařil sám. Na zdi jsem měl obraz Husáka a Lolobrigidy. Řekli mi abych tu kurvu sundal. Sundal jsem Husáka. Od té doby jsem pracoval na výkopech. Do práce jsem jezdil na kole a kávu si nosil v termosce. Když jsem kopal, přišli za mnou abych kolo schoval, že tudy půjde Sovětská delegace. Řekl jsem ať se nebojí že mám kolo zamčené a pojištěné. Od té doby jsem byl dlouho nezaměstnaný, ale život mě poučil a od sametové revoluce pracuji v politice. Kávu mi vaří sexy sekretářka a do parlamentu mě vozí můj řidič v Audi. Držím hubu a zvedám ruku jak je potřeba. Má životní úroveň stoupá a na výstřelky z mládí už jen vzpomínám. :P :P :P
Honda ACCORD 2.4 i-VTEC Type-S 148kW, sedan, manuál.

Zima: Ravenol SSL 0w40, Hankook W330 Winter i*cept evo3
Léto: Repsol Competicion 5w40, Vredestein Ultrac Satin
Převodovka: Honda Genuine HG - MTF
Uživatelský avatar
Colommbo
Příspěvky: 9850
Registrován: pon led 23, 2012 20:46
Bydliště: kutnohorsko-kolínské pohraničí

Re: Humor :-)

Příspěvek od Colommbo »

Ptá se Pepíček maminky:
"Mami, kdybych vylezl z té druhé dírky, jmenoval bych se Peprdýlek...?"
W124 E320 Coupé R6 162kW 1994, 5Q man. Getrag "psí noha",
Shell HU 5W40,
přev. Ravenol ATF Fluid, dif. Castrol Axle Z Limited Slip 90
Dan1
Příspěvky: 41
Registrován: ned led 31, 2016 8:15

Re: Humor :-)

Příspěvek od Dan1 »

1) Brňák je hrdý, že všechny historické památky svého města dokáže oběhnout za tři hodiny a stojí ho to dohromady padesát korun.

2) Brňák ví, že cena desetistupňového piva v běžných restauracích včetně centra nepřesahuje hranici 16 Kč a všechny nápisy jsou jednojazyčné - tudíž česky. Prská, když cena poledního menu přesahuje padesátikorunu.

3) Brňák cizince toleruje, i když je nevyhledává a protože mu nic nepřinášejí, nijak se před nimi neponižuje, ani je neodírá. Nejraději má Araby a Turky z pouličních směnáren.

4) Brňák miluje, že ať už se z centra rozeběhne na jakoukoliv stranu, vběhne do lesa či na pole dřív, než mu dojde dech.

5) Brňák pravidelně chodí na utkání svého oblíbeného fotbalového mužstva, i když už 20 let nedokázalo nic kloudného vyhrát. Když dost mrzne a je led, zajde si solidárně i do Ronda na Kometu.

6) Brňák je hrdý, že mluví normální češtinou. Nic nenatahuje, nic nezasekává. Používá deset slov, které nejsou známé zbytku republiky a ten je díky tomu pokládá za "hantec". Brňák považuje každého, kdo hovoří pouze uměle vytvořeným, nesrozumitelným hantecem, za mimozemšťana a idiota.

7) Brňák se těší z toho, že může cestovat na povrchu, protože zná pouze padesátimetrový podchod pod Hlavním nádražím a i ten se dá obejít. Když už zatouží po podzemí plném vody, navštíví nedaleký Moravský kras, kde nenajde průvan a koleje, ale pramičky a krápníky.

8, Brňák ví, že když v Brně hlásí dopravní špičku, jsou ucpány ulice Milady Horákové, Koliště, Pekařská, Husova, Cejl a výpadovka na Prahu. Samotné centrum je díky své velikosti ucpané pokaždé, když do něj vjedou více než dvě auta zásobování.

9) Brňák zná všechny zábavní podniky ve městě jménem a ví přesně, kde leží. Jediný zádrhel tkví v tom, že personál těchto podniků zná jménem také jeho.

10) Brňák se těší na každoročně pořádanou Velkou cenu silničních motocyklů. Sám ovšem stojí za plotem, protože nemá na vstupenku a kysele hledí na fronty před veřejnými domy.

11) Brňák je oprávněně přesvědčen, že se v jeho rodném městě nachází jediné opravdu použitelné výstaviště v České republice. Proto nikam nejezdí a čeká, až mu nové trendy ukáží ostatní na BVV. Sám má ovšem jen povrchní přehled o tom, která akce na veletrhu zrovna probíhá.

12) Brňák trpí panickou hrůzou z jedinců pilotujících auta s vyškovskou poznávací značkou. Toto malé moravské město se dvěma světelnými křižovatkami produkuje řidiče neschopné řešit elementární dopravní situace a způsobující dramatické řetězové havárie i při pojíždění na parkovišti.

13) Brňák celý večer zasvěceně hovoří o skvělé úrovni brněnského vysokého školství, aby se druhý vztekal až k pláči, že ho nevzali na Karlovu univerzitu.

14) Brňák si pochvaluje možnosti koupání ve svém městě a nikdy neopomene zdůraznit úžasné vyžití u brněnské přehrady i když ví, že voda v ní dokáže během několika minut zničit kovový trup tamního výletního parníku.

15) Brňák má pocit, že žije ve velmi pěkném městě. Proto na všechny ostatní plive špínu a když se vrací po D1 domů, tváří se, že bohunické paneláky neexistují.

16) Brňák ví, že jeho město se rozhodně nevyznačuje anonymitou. Ať se vyhýbá komu chce a jak chce, dříve či později na něj narazí na České. Je to pozitivní jev, pokud na dotyčného ztratil číslo. Negativní pak v případě, že mu před časem odloudil manželku.
Uživatelský avatar
Pitris
Site Admin
Příspěvky: 27404
Registrován: úte čer 24, 2008 18:00
Bydliště: Brno

Re: Humor :-)

Příspěvek od Pitris »

Dane, dobrý :wink:
1 - Vždyť je fajn že máme Špilberk, Petrov, kostnici U Jakuba a pivnici u Stopků pěkně pohromadě....

2 - Tak pivčo za 16,- už asi ne, ale dlabanec se do padesátky vejde....

3 - Brňák cizince toleruje - ale většinou ne tmavočechy po kterých se jmenuje ta pálivá omáčka....

4 - A není to fajn mít to ze štatlu do lesa co by kostelníkův syn devětkrát kamenem dohodil ?....

5 - Na Zbrojovku se chodí vyřvat, na Kometu fandit....

6 - Ptá se pražááák ostravaka: Týýý - helééé, proč vy to tááák natahujetééé ? Bo neni čas pi*o ☺
A krom toho není to paráda a prča když se dva kalósci hantecem dohókajó třeba takto:
Tož ně hlásni kdy máš volnoběh, já namlátím svojej stařce do štrycle nejaků legendu, aby se mnů z Kénigu hópla kočárem na prýgl, abych poten nemusel šórem. Jasňačka, že hodíme cunt kémovi Démovi, páč sním je prča. Zgómneme nejaké hajfeci a saze, či iné betálné šnicle keré na pryglu v tom rumplování zoncny větrají mlíkárny, oplodníme kóřku, aj na ty chrchly donde, nebo možeme hantýrovat iné maso story. No a dyš bude padat regna, hodíme sicnu na gébiš třeba v té Žabě, ale já bych raději na tom prýglu, protože jsem gómal, že tam kde sme naposled hodili sicnu mají bomba chálky a neco bych i chaloval do štrycle. Jak to ty gómeš? Autor: Richard - určeno: Pitrisovi

7 - Nám stačí voda na silnici, my zatopený metro nepotřebujeme a než zatopený máme raději vypitý podzem(n)í sklípek.... A když už na výlet do krasu, tak s tchýní na Macochu....

8 - Jo, když stojí Milady Horákové, Koliště, Pekařská, Husova a Cejl, tak je Brno kaput. Ale výpadovku na Prahu blokují většinou cajzli a na ucpání centra města ani to zásobování nepotřebujeme....

9 - Ba, v Brnisku jsme kamarádi a paměť máme dobrou. A právě i na některý ty cajzly....

10 - Velká cena je fajn a byla tady už když se stálo ve frontě na banány. A veřejné domy? Nemožné....

11 - Výstaviště je paráda. A povrchní přehled stačí bo mu právě tam nové trendy ukáží ostatní....

12 - Tak to je fakt. SPZ-ka začínající VY znamená průser. Ale teď při novém značení je průser všechno kromě B....

13 - Brňák celý večer zasvěceně hovoří o skvělé úrovni brněnského vysokého školství ale pak přemýšlí proč Karlova univerzita není v Plzni....

14 - To každý nemá - přehradu u šaliny. A s nejednó loďó na baterky. A vasrůvka už není krásně zelená a teď co do ní vleze tak obyčejně stejně zbarvený i vyleze....

15 - Brno je pěkné město - máme tu špitál, kriminál i krematorium. A když se brňák vrací po D1 domů, odplivne si špínu a prach který má na (v) sobě z uzavírek nejdelšího parkoviště v Evropě. A bohunické paneláky existují - už skoro 25let v nich bydlím....

16 - Ano, Čára je místo neomezených možností a i těch nejnepravděpodobnějších setkání....
Honda ACCORD 2.4 i-VTEC Type-S 148kW, sedan, manuál.

Zima: Ravenol SSL 0w40, Hankook W330 Winter i*cept evo3
Léto: Repsol Competicion 5w40, Vredestein Ultrac Satin
Převodovka: Honda Genuine HG - MTF
Uživatelský avatar
jerome
Příspěvky: 5779
Registrován: ned bře 13, 2011 12:37

Re: Humor :-)

Příspěvek od jerome »

Obrázek
Honda Civic 1.4iS 66kw => ELF Evolution 700 STI 10W40
Honda Civic 1.6 i-Dtec 88kw => Motul 8100 ECO-clean 0W30
skodovkar
Příspěvky: 6272
Registrován: pon pro 29, 2008 16:40

Re: Humor :-)

Příspěvek od skodovkar »

Uživatelský avatar
Misojogi
Příspěvky: 2341
Registrován: čtv črc 07, 2011 14:20
Bydliště: Bratislava

Re: Humor :-)

Příspěvek od Misojogi »

neviem ci je to humor ale kam som to mal zaradit ?

http://hradec.idnes.cz/zamestnanec-krad ... zpravy_the
Tieto auta mam na krku:

Daewoo Matiz 0,8 l 37kW rok 2001
Seat Inca SDI 47kW AEY
PSA Berlingo 1,4 l 55kW KFW
PSA Xara Picasso 1,6l 80kW NFU
Touran diesel 2006
Rexton SsangYong 2010

uzitocne info: post27317.html#p27317
Máchal

Re: Humor :-)

Příspěvek od Máchal »

Pokud to nepatří sem, tak nevím :)
https://www.novinky.cz/ekonomika/408469 ... kacky.html
Sekačka s DPF, to bude něco :)
Uživatelský avatar
Pitris
Site Admin
Příspěvky: 27404
Registrován: úte čer 24, 2008 18:00
Bydliště: Brno

Re: Humor :-)

Příspěvek od Pitris »

Asi sem, bo tam bylo jen lehké zranění. Moto VB :lol: https://www.novinky.cz/krimi/409193-v-d ... nosti.html
Honda ACCORD 2.4 i-VTEC Type-S 148kW, sedan, manuál.

Zima: Ravenol SSL 0w40, Hankook W330 Winter i*cept evo3
Léto: Repsol Competicion 5w40, Vredestein Ultrac Satin
Převodovka: Honda Genuine HG - MTF
Návštěvník

Re: Humor :-)

Příspěvek od Návštěvník »

https://www.novinky.cz/krimi/410414-akc ... -pasy.html

Z diskuse:

Tomáš Mutl, Ostrava

Čtvrtek, 28. července 2016, 08:54:47 |

Souhlasím |

Nesouhlasím | +19

Střela zasáhla pravé ucho a vylétla levým uchem. Mozek neutrpěl žádné škody, protože tam nebyl!!
Uživatelský avatar
Misojogi
Příspěvky: 2341
Registrován: čtv črc 07, 2011 14:20
Bydliště: Bratislava

Re: Humor :-)

Příspěvek od Misojogi »

jerome
musel som si overit cez googlemaps ze take dediny naozaj v CZ existuju ...
zistil som ze naozaj
Tieto auta mam na krku:

Daewoo Matiz 0,8 l 37kW rok 2001
Seat Inca SDI 47kW AEY
PSA Berlingo 1,4 l 55kW KFW
PSA Xara Picasso 1,6l 80kW NFU
Touran diesel 2006
Rexton SsangYong 2010

uzitocne info: post27317.html#p27317
Uživatelský avatar
jerome
Příspěvky: 5779
Registrován: ned bře 13, 2011 12:37

Re: Humor :-)

Příspěvek od jerome »

Jo jo vsetko je to v okoli Prahy :mrgreen: Aspon viem ked ma nikto posle do Pičí-nu ze je to hooodne daleko :lol:
Honda Civic 1.4iS 66kw => ELF Evolution 700 STI 10W40
Honda Civic 1.6 i-Dtec 88kw => Motul 8100 ECO-clean 0W30
Uživatelský avatar
Pitris
Site Admin
Příspěvky: 27404
Registrován: úte čer 24, 2008 18:00
Bydliště: Brno

Re: Humor :-)

Příspěvek od Pitris »

A co teprve Kozomín nebo Řitka....:)
Honda ACCORD 2.4 i-VTEC Type-S 148kW, sedan, manuál.

Zima: Ravenol SSL 0w40, Hankook W330 Winter i*cept evo3
Léto: Repsol Competicion 5w40, Vredestein Ultrac Satin
Převodovka: Honda Genuine HG - MTF
Uživatelský avatar
BigBang
Příspěvky: 1854
Registrován: ned zář 15, 2013 21:30
Bydliště: Dux & Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Humor :-)

Příspěvek od BigBang »

nebo se můžeš jet podívat do Pytlíkova :D
A2 1.4TDI - Rav VMO
T5 2.5TDI - Cas Edge FST LL2 0W30
Fabia 1.2TSI - Rav SSL
KLE500 - Rep MotoSint 10w40
TnT899 - Rep MotoR 15W50
MX-5 - HPR 10w50, Technyx 75w85, Yac BVX 75w90
vyjeto: Rep El 505.01TDI 5w40, MO XF 5w40, XF, XFS 5w50, XF 0w40, EE 5w40
Odpovědět