ethanol E85

Diskuze o palivech

Moderátor: Colommbo

Odpovědět
1000watu

Re: ethanol E85

Příspěvek od 1000watu »

OT? Nekecej :mrgreen: Mám to vyřešeno už 25 let. PS. Nedalo mi to ,hledal jsem a našel pouze hromadu keců nepodpořených ničím.
Návštěvník

Re: ethanol E85

Příspěvek od Návštěvník »

Vždy mne dokáží pobavit sebejistá vyjádření samozvaných vynálezců, kteří už před mnoha desítkami let doma tzv. na koleně úspěšně vyřešili problémy, které se nedaří překonat týmům dobře placených odborníků s nejlepším vzděláním v oboru a disponujícím nejnákladnějším vybavením, které je momentálně ve světě k dispozici.

P.S.: Tady to bylo jasné hned po 2. větě... :twisted:
1000watu

Re: ethanol E85

Příspěvek od 1000watu »

Jen další řeč o ničem. Tak pokračuj. Na co umřela ta kára po natankování čeho? Tím můžeme začít. :mrgreen: Co se nedaří překonat? Jaký tým odborníků?
Návštěvník

Re: ethanol E85

Příspěvek od Návštěvník »

Hledej, třeba najdeš. A když ne, je to úplně jedno, poněvadž jsi naprosto přesvědčen o své pravdě. Jenže ta rádoby pravda neodpovídá nejen teorii (viz tvůj podpis v nastavení profilu), ale zejména praxi.
1000watu

Re: ethanol E85

Příspěvek od 1000watu »

Já mám dojem,že je to přesně naopak :wink: A o jaké pravdě? Je ten podpis lepší? :mrgreen:
Návštěvník

Re: ethanol E85

Příspěvek od Návštěvník »

O té subjektivní pravdě, vyvěrající z přirozené lidské potřeby něčemu věřit, nejlépe tomu, co je pro svou jednoduchost dostatečně srozumitelné a uchopitelné i pro jedince s limitovaným intelektuálním potenciálem. To má však pramálo společného s vědeckými poznatky stojícími na opakovaném a nezávislém potvrzení teoretických předpokladů v praxi. A tak je z hlediska objektivní skutečnosti úplně jedno, jestli ještě dnes někdo bude vehementně tvrdit např. to, že základní fyzikální model neplatí. Pan Higgs pak měl - na rozdíl od jiných teoretiků, vč. Einsteina - to štěstí, že se dožil potvrzení existence jím teoreticky spočítaného bosonu, čímž byla platnost Einsteinova standardního fyzikálního modelu s konečnou platností potvrzena (třebaže nutno dodat, že v daném případě spíše bohužel...).
1000watu

Re: ethanol E85

Příspěvek od 1000watu »

Pořád se ptám,na co umřelo to auto . Dodatek: neprodávám žádné sady na E 85,jsou mi známy veškeré okolnosti provozu na E 85,vím o tom,že tzv. sady jsou nastaveny většinou úsporně(ne na přesný poměr jaký by to mělo mít) úspora není velká. Ale nevím proč mám poslouchat řeči o propálených pístech,shořelých ventilech ,skorodovaných motorech,zničených svíčkách a jiných blábolech.Kolik aut zničil návštěvník na E 85? Nějaké obrázky propálených pístů,zničených sedel ventilů,shořelých ventilů ,nejlépe z vlastních aut. Kolik najel návštěvník na E 85? Jsi únavný TROL
Návštěvník

Re: ethanol E85

Příspěvek od Návštěvník »

1000watu píše:Je ten podpis lepší? :mrgreen:
Ne, není. Jen ještě více ilustruje míru nepochopení a (rovněž přirozenou) lidskou tendenci "podle sebe posuzovat ostatní". Já zde pouze prezentuji, co jsem načerpal od těch, kdož v tom či onom oboru něco skutečně umějí, znamenají a díky tomu jsou mezinárodně respektovaní. Příležitost se dlouhodobě pohybovat mezi těmito kapacitami člověka naučí na jedné straně pokoře, na druhé straně odporu vůči těm, kdož pohrdají základním i aplikovaným výzkumem a vlastně vším, co dokázalo lidstvo posunout až tam, kde se v současnosti nachází (i zde se mi chce dodat, že možná bohužel...).
1000watu

Re: ethanol E85

Příspěvek od 1000watu »

:mrgreen: :mrgreen: Pán čerpal,pán je učenec. :wink: :wink: A odpověď žádná. Jen čerpané vědomosti. Gratuluji. Dnes je možné všechno: Objednat vědce aby vědecky a logicky dokázali,že globální oteplování je,případně u nich objednat pravý opak. A všechno bude vědecky vysvětleno a bude to pravda. :wink: Dám kontrolní otázku: Je možné vyrobit motor na E 85(případně E 100) o stejném objemu,bez přeplňování,aby měl vyšší výkon a nižší spotřebu než na benzín? :?:
Fahrer
Příspěvky: 433
Registrován: ned led 05, 2014 19:59

Re: ethanol E85

Příspěvek od Fahrer »

Musím souhlasit s 1000watu. Má odzkoušeno něco, co funguje. Ostatní mu odporují pouze teoretickými, rádoby učenými řečmi.
1000watu

Re: ethanol E85

Příspěvek od 1000watu »

Kdybych tady kecal o ekologii(E 85 rozhodně není eko)o tom,že to žere stejně (pokud není motor úplně přestavěn,tak samo více) kdybych tady říkal jak brutálně vzroste výkon(nevzroste,alespoň u malého nepřeplňovaného ne). Nic z toho neříkám a pořád bude ten návštěvník prudit. Učenec
Návštěvník

Re: ethanol E85

Příspěvek od Návštěvník »

Před mnoha desítkami let se v hodinách fyziky říkávalo, že "podle všech fyzikálních zákonů čmelák nemůže létat, ale on létá, protože o nich neví." Dnes už se to neříká. A víš, proč? Inu proto, že fyzika dnes dokáže vysvětlit i let čmeláka. To neznamená, že by byla špatná, jen k tomu potřebovala čas. Obdobně potvrzení platnosti standardního fyzikálního modelu neznamená, že by Newtonovská fyzika skončila na smetišti dějin. To jen někteří jsou přesvědčeni o tom, že oni sami stojí nad přírodními zákony a zákonitostmi.

P.S.: Upálený výfukový ventil, "přetavený" píst s chybějící částí deflektoru na jeho dně a zapalovací svíčka s uhořelými elektrodami z motoru mého vozu existují, přičemž někteří zdejší "fóristi" měli příležitost tyto artefakty nejen vidět, ale si je i osahat. A příčinou byl vysoký podíl etanolu v palivu N95, za což ona benzínka, kde jsem natankoval, obdržela vysokou pokutu od ČOI (na základě jejich vlastní kontroly, s mým případem to nesouviselo; naděje na získání náhrady nákladů opravy byla dle mých zjištění z hlediska vymahatelnosti práva v ČR naprosto minimální).
1000watu

Re: ethanol E85

Příspěvek od 1000watu »

Jak říkám,měl si blbé auto :mrgreen: Takže Tvoje neupravené a zřejmě nevhodné auto zničil E 85,případně hodně lihu v palivu a proto je E 85 na hovno :wink: To je dobrá konstrukce.(Nebyla to Mazda?,nebo jiný japonec) A teď já. Já měl auto ,nejenom ,že se neposralo na E 85,ale dokonce jelo i na E 100(po velmi problematickém nastartování na 10X) a vydrželo tak jet 200km tam a 200km zpět na plný plyn :mrgreen: A to auto bylo? Hádej.
Návštěvník

Re: ethanol E85

Příspěvek od Návštěvník »

Fahrer píše:Musím souhlasit s 1000watu. Má odzkoušeno něco, co funguje. Ostatní mu odporují pouze teoretickými, rádoby učenými řečmi.
Vytvářet zájmové skupiny, hledat ideové spojence, někam patřit, poněvadž "v množství je síla" - i tohle jsou přirozené lidské potřeby, které si ovšem někteří pletou s pravdou. A pod vlajkou této "skupinové pravdy" se vedla křižácká tažení, proběhlo mnoho genocid, válek i občanských nepokojů s množstvím obětí. Každý přitom bojoval za svou "svatou pravdu", čímž si současně vystavoval omluvenku za své mindráky, psychické úchylky, hloupost, manipulovatelnost, slabost či naopak potřebu projevit sílu. Jak lidské... :(
Návštěvník

Re: ethanol E85

Příspěvek od Návštěvník »

1000watu píše:...Takže Tvoje neupravené a zřejmě nevhodné auto zničil E 85,případně hodně lihu v palivu a proto je E 85 na hovno :wink: To je dobrá konstrukce.
Zkratkovité zjednodušování, záměna příčin a následků, účelová interpretace a popírání ověřených poznatků jaksi "se nehodících do krámu", to vše je pro určitý osobnostní typ lidí typické.
Odpovědět